Βρέθηκαν οι δράστες της διπλής εκτέλεσης στη Μάνη

Ένας 19χρονος από την Καλαμάτα συνελήφθη για τη διπλή δολοφονία που αποκαλύφθηκε σήμερα στη Μάνη, ενώ άλλος ένας ύποπτος αναζητείται από την αστυνομία.

Ο 19χρονος κρατείται από το απόγευμα στην Ασφάλεια Καλαμάτας, όπου ανακρίνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την ίδια υπόθεση, αναζητούνται πιθανόν ακόμη δύο άτομα, εκτός από τον δεύτερο βασικό ύποπτο, προκειμένου να εξεταστούν.

Θύματα ήταν οι δύο νεαροί

φίλοι, ο 26χρονος Κωνσταντίνος Σγουρός από την Καλαμάτα και ο 26χρονος Γιάννης Κομμάτης από τη Σάμο, που σήμερα το πρωί ανασύρθηκαν νεκροί, πυροβολημένοι με σφαίρες κυνηγετικού όπλου από φαράγγι σε δύσβατη περιοχή στον Κάμπο Αβίας του Δήμου Δυτικής Μάνης.

Ο δράστης φέρεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, να πυροβόλησε τα θύματα με κυνηγετική καραμπίνα που ανήκε στην μητέρα του. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια φίλου που αναζητείται, μετέφερε με φορτηγάκι τα άψυχα κορμιά στο φαράγγι και τα πέταξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κίνητρο της διπλής δολοφονίας, όπως όλα δείχνουν, ήταν η διακίνηση αναβολικών ουσιών. Ο 19χρονος δράστης του φονικού γυμναζόταν στο γυμναστήριο που διατηρούσε ένα από τα θύματά του στην πόλη της Καλαμάτας.

Επίσης, το απόγευμα βρέθηκε και η μοτοσυκλέτα που επέβαιναν τα δύο θύματα, σε θαμνώδη περιοχή, στο δρόμο προς την Καλαμάτα.

Την προανάκριση για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας διενεργεί η Ασφάλεια Καλαμάτας σε συνεργασία με κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Πιθανότατα αύριο Πέμπτη θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την υπόθεση από την αστυνομία.
Πηγή ethnos.gr

The post Βρέθηκαν οι δράστες της διπλής εκτέλεσης στη Μάνη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα