«Βγήκε από τα ρούχα του» ο Γ. Μουρούτης με την ΠΟΣΠΕΡΤ και τον Καλφαγιάννη

Επανέρχομαι… σε όλα αυτά που έγιναν στην ΕΡΤ όπου η μη μετάδοση της ομιλίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο προκάλεσε και μάλιστα έφερε θύελλα αντιδράσεων σε πολιτικό επίπεδο με κυριότερη εκείνη και δικαιολογημένα του διευθυντή του Γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη.

Ο οποίος βγήκε… «κυριολεκτικά από τα ρούχα του» και δήλωσε:

«Ξεκινάω πόλεμο κατά των άθλιων διεφθαρμένων συνδικαλισταράδων της ΕΡΤ

που τώρα φορούν τον μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ. Πέντε λεπτά πριν την έναρξη της ομιλίας του Πρωθυπουργού αποφάσισαν με φασιστικό τρόπο να μην την δώσουν στα κανάλια. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ χωρίς καν απόφαση γενικής συνέλευσης, παράνομα και ξεδιάντροπα.

Ξεκινάω πόλεμο κατά του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ, του άθλιου Καλφαγιάννη, που καταδικάστηκε για απάτη, έναντι της ΕΡΤ, διότι τσέπωνε παράνομα επίδομα για τη δήθεν άνεργη ανάπηρη κόρη του.

Τόσο άθλιος, τόσο ξεδιάντροπος που χρησιμοποίησε ακόμη και την κόρη του για να τσεπώσει μερικές χιλιάδες Ευρώ.

Αυτός ο «κύριος» δεν πρέπει απλώς να φύγει, με τον κανόνα περί επίορκων δημοσίων υπαλλήλων.

Πρέπει να μπει φυλακή.

Από δω και πέρα, με όποιο προσωπικό κόστος θα είμαι πάντοτε δυνατά απέναντί του!!!»

Έγινε σίγουρα από όλους… κατανοητό ότι το «ποτήρι ξεχείλισε» με την ΕΡΤ αφού η ομιλία του πρωθυπουργού στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο θεωρήθηκε υψίστης σημασίας αφού θα έδινε δημοσιογραφικά στοιχεία για το νέο φορολογικό και ανάγκασε τους υπεύθυνους να στείλουν μέσω ΣΚΑΙ τις δηλώσεις του πρωθυπουργού!

Ερώτημα πάντως παραμένει γιατί τέτοια ρήξη σε μια στιγμή που ο Ελληνικός λαός δοκιμάζει την πιο μεγάλη κρίση των τελευταίων ετών ;

Κάποιοι τελικά ΕΧΑΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ…

Πώς… να μην αντιδράσει ο Γιώργος Μουρούτης ;

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
μέλος της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα