Τρεχάτε ποδαράκια μου

Αρχή της εβδομάδας today, να το πάμε χαλαρά και να κάνουμε start με χιουμοράκι; Να σκάσει το χειλάκι μας! Τι ξεφουρνίζει λέτε, κάθε φορά στις συνεντεύξεις του – τελευταία στο TV Ζάπινγκ –  ο Γιώργος Λιάγκας και μας αφήνει παγωτό;
«Δεν κουβαλάμε τη δουλειά στο σπίτι»…  
Ε, βέβαια! Αφού κουβαλάνε το σπίτι στη δουλειά, ποιος ο λόγος!
Τι μπουμπουνάνε πάντως οι έρμοι κάθε φορά, ε; Amazing η σκέψη τους!

Υ.Γ. Με την ευκαιρία, πού να τους κάνατε watch

και today. Πρέπει να είχε τα «θεματάκια» του το ζεύγος… και πηγαινοερχόντουσαν βολίδα οι μπηχτές!

Την έμαθαν απ’ έξω!
Καρφώθηκαν! Παίρνει στα χέρια του το ΘΕΜΑ χθες ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στην ενότητα της εκπομπής με τα πρωτοσέλιδα… και είναι το φύλλο τίγκα στα βελάκια και τα τετραγωνάκια από τις σημειώσεις! Την ξεζούμισαν τη newspaper από την προηγούμενη μέρα (λόγω της αργίας) που την έδειχναν, την ώρα που τις υπόλοιπες τις είχαν… του κουτιού! Α, τα αδιάψευστα στοιχεία τής κάμερας σάς μεταφέρουμε!

Τώρα βγαίνουμε παντού  
Σβάρνα τις εκπομπές έχει πάρει ο φουκαράς ο Άδωνις, να διαφημιστεί προεκλογικά! Για να κάνετε understood πρεμούρες, τις προάλλες στη Τατιάνα, today στο «Made in star»! Όπου τι ευχήθηκε με το που έσκασε μύτη στο μεσημεριανό; Να έχουν καλή επιτυχία! Στην εκπομπή που κόβεται οσονούπω…  

Βρήκαν όλοι τα social media
Anyway, το γλέντι το μεγάλο είναι που έχει πέσει με τα μούτρα στο twitter, τους ζήτησε να του το βάλουν και σε τίτλο να το δει ο κόσμος και να τον «ακολουθήσει»! Περιττό να πούμε ότι χτυπιόταν να υπόσχεται πως απαντά σε όλους, ε; Tweet δεν αφήνει «ανεκμετάλλευτο»!

Κεραμίδα
Εκεί που πάγωσε όμως για τα καλά, ήταν όταν του βάλανε ένα βίντεο που εκθείαζε τα χθεσινοβραδινά νούμερα της ταινίας «Παπαφλέσσα» στο Star, απέναντι στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» της συζύγου, καταλήγοντας βαρύγδουπα, ότι ο κόσμος προτίμησε την παράδοση από τα ξενόφερτα ριάλιτι! Τον βάρεσαν στα ευαίσθητα σημεία του!
Αν και αγένεια εκ μέρους τους, να τον έχουν καλεσμένο να τον ρωτάνε ένα κάρο πιπεράτα για Μανωλίδου και μετά να του το κοτσάρουν, το πλάνο ωστόσο να μένει στήλη άλατος, ήταν χιουμοριστικό! Σέκος ο μπουμπούκος!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα