Τραπεζίτης και στέλεχος Ομίλου

…τα «κρυφά χαρτιά» στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών

Πηγή anatropinews.gr

Πριν λίγο καιρό κι ενώ οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες βρίσκονταν σε πραγματική αγωνία για την προετοιμασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, προέκυψε η ανάγκη πλατφόρμας και λογισμικού αλλά και του γενικότερου σχεδιασμού. «Το χρειαζόμαστε και το χρειαζόμαστε αμέσως», φέρεται να είπε κορυφαίος υπουργός στους συνεργάτες του.

Ακολούθησε γύρος επαφών με την αγορά, με ανθρώπους που είτε είχαν φέρει σε πέρας παλαιότερα δημοπρασίες τέτοιου βεληνεκούς, είτε είχαν τις κατάλληλες τεχνικές

γνώσεις. Όπως μαθαίνει το anatropinews.gr δύο άνθρωποι προσφέρθηκαν εκείνη την περίοδο να «βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά». Ο ένας είναι μεγαλοστέλεχος Ομίλου επιχειρήσεων που αναβαθμίστηκε πρόσφατα και θεωρείται ιδιαίτερα ικανός. Μάλιστα, παρότι με δεξιά καταγωγή (και συνομιλητής παλαιότερα του Αντώνη Σαμαρά) εκτιμήθηκε αναλόγως και «πριμοδοτήθηκε» ακόμα και από κορυφαίους υπουργούς κοντά στον πρωθυπουργό. Το συγκεκριμένο στέλεχος βοήθησε με την επιστράτευση εταιρείας του Ομίλου και έλυσε τα τεχνικά προβλήματα που εκείνη τη στιγμή φάνταζαν βουνό.

Ο δεύτερος είναι κορυφαίος τραπεζίτης, μιας εκ των συστημικών τραπεζών, που επέστρεψε προ μηνών στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που υπηρέτησε επί πολλά χρόνια μετά από μία σύντομη θητεία σε δύο άλλες τράπεζες. Ο τραπεζίτης ανέσυρε από την πλούσια «βιβλιοθήκη» της τράπεζας λογισμικό και σχεδιασμό που είχε χρησιμοποιηθεί σε ανάλογες δημοπρασίες. Και βοήθησε τα μάλλα.

Κάτι που απ΄ ότι μαθαίνω εκτιμήθηκε δεόντως και ο εν λόγω τραπεζίτης μπορεί να αξιοποιήσει στο μέλλον…

The post Τραπεζίτης και στέλεχος Ομίλου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα