Τουρκική γέφυρα για τη μετάβαση του ΣΚΑΙ από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία

Από τις 5 παραγωγές της «Acun Medya» στην Ντορέττα…

Τουλάχιστον 5 παραγωγές του τούρκου επιχειρηματία Acun Ilicali θα έχει στο πρόγραμμά του την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο ΣΚΑΙ. Η συμφωνία των δυο πλευρών που δεν εξαντλείται στο Voice και στο χρυσοφόρο Survivor… θα έχει μέλλον και θα εκτείνεται σε αρκετές ακόμη παραγωγές που υπογράφει ο τούρκος παραγωγός των επιτυχιών!

Αυτό σημαίνει,

όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, ότι από τη νέα σεζόν 2017 – 2018 ο ΣΚΑΙ αλλάζει και γυρίζει σελίδα.

Το κανάλι του Φαλήρου πλέον μπαίνει δυναμικά στην ψυχαγωγία και μεταμορφώνεται σε οικογενειακό τηλεοπτικό σταθμό… περιορίζοντας δραστικά τις ενημερωτικές του ζώνες.

Με άλλα λόγια ο ΣΚΑΙ αλλάζει ριζικά και μέσα από τη συνεργασία του με τον τούρκο παραγωγό, αλλά και άλλες επιμέρους συνεργασίες με ξένα studio… μεταμορφώνεται σε ένα κανάλι που θα απευθύνεται στη μεγάλη μάζα του τηλεοπτικού κοινού, με ψυχαγωγικά προγράμματα ποικίλης ύλης σχεδόν σε όλες τις ζώνες, δηλαδή, από ριάλιτι και παιχνίδια έως ταινίες, ξένες σειρές και ψυχαγωγικές εκπομπές (πρωινές και απογευματινές).

Η ενημέρωση λοιπόν θα δώσει τη σκυτάλη στην ψυχαγωγία… και ο νέος ΣΚΑΙ θα μεταδίδει μόνο μία με δύο ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων (μεσημεριανό και βραδινό).

Ενδεικτικό της μεταμόρφωσης του καναλιού… η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα εντάξει στο πρόγραμμά του από τη νέα σεζόν, όπως παραδοσιακά έχουν τα περισσότερα κανάλια γενικής στόχευσης. Μάλιστα ένα από τα πρόσωπα που θεωρείται ότι έχει προβάδισμα για την παρουσίαση από του χρόνου της νέας πρωινής εκπομπής είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου που τώρα παρουσιάζει το «Κάνε παζάρι» και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, τόσο στην ελληνική όσο και στην τουρκική πλευρά.

Είναι προφανές λοιπόν ότι ο ΣΚΑΙ στο πρόσωπο του τούρκου παραγωγού των επιτυχιών βρήκε έναν πολύτιμο συνεργάτη για να προχωρήσει στη μετάβαση που έχει σχεδιάσει… με στόχο την πλήρη ανατροπή του συσχετισμού δυνάμεων στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

The post Τουρκική γέφυρα για τη μετάβαση του ΣΚΑΙ από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα