«Τώρα ξέρεις γιατί θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ!»

Email Γιάννη Μαμουζέλου στο enimerosi24

Αγαπητοί φίλοι, νομίζω ότι είναι πια προφανές γιατί θα ψηφίσετε αύριο με εμπιστοσύνη και πόθο για ένα νέο μοντέλο πολιτικής στην Ελλάδα το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ!

Γιατί α) ανησυχούν σφόδρα όλα τα μέλη της διαβόητης Λέσχης Μπίντλεμπεργκ! β) ανησυχούν σφόδρα όλοι οι άπληστοι εκπρόσωποι των «αγορών», των hunds, των τραπεζιτών, των δανειστών, των τοκογλύφων γ) ανησυχούν σφόδρα τα μεγάλα κεφάλια του ΔΝΤ, της ΕΕ, της ευρωζώνης και οι

ντόπιοι συνεργάτες και εκφραστές τους, δ) ανησυχούν σφόδρα όλοι οι φοροφυγάδες, φοροκλέφτες, εισφοροφυγάδες, νταβατζήδες, λαμόγια, μιζαδόροι, λαδιάρηδες κ.λπ. στην Ελλάδα, ε) ανησυχούν σφόδρα οι κουμπάροι, οι κολλητοί, οι συγγενείς και φίλοι όλου του οικογενειοκρατικού πολιτικού κατεστημένου, των τζακιών, των απατεώνων που λυμαίνονταν από το δημόσιο μέχρι το ποδόσφαιρο με προστάτες τους «υπεράνω υποψίας και μονίμως αδιάβαστους κι ανενημέρωτους για όσα συμβαίνουν γύρω τους…(καθώς δεν διάβαζαν το Βήμα και δεν άκουγαν ΜΕΓΚΑ κ.λπ) και τέλος (για να μην μακρύνω τον κατάλογο) γιατί ανησυχούν σφόδρα οι Νίκος Κούτρικας και Σερ. Μηχιώτης!

Αναρωτιέμαι μάλιστα πώς δεν συνέβη νωρίτερα η οικονομική κατάρρευση της χώρας αν διαθέτει τόσο υψηλού επιπέδου οικονομικούς συντάκτες, όπως ο πρώτος…

Αν λοιπόν αγαπητοί φίλοι που διαβάζετε το φιλόξενο και εν πολλοίς ενημερωτικό και χρήσιμο Enimerosi24.gr έχετε σχέση με όλους και όλα τα παραπάνω μπορείτε να ψηφίσετε με ήσυχη συνείδηση Νδ & ΠΑΣΟΚ (με ολίγη από άλλα παραπλήσια Κόμματα)… Αν όχι η επιλογή είναι ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ!
Εμείς με θάρρος σάς προσκαλούμε, εσείς τολμήστε και ψηφίστε!

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Υποψήφιος Α΄Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Keywords
Τυχαία Θέματα