Το τερμάτισαν τα κανάλια με την προπαγάνδα για τις άδειες

Αγνοούν επιδεικτικά τις συστάσεις του προέδρου του ΣτΕ

Πόσο πιο καθαρά να το πει: «Οποιεσδήποτε προσπάθειες χειραγώγησης σε εκκρεμή δίκη, ανεξαρτήτως από πού προέρχονται, αλλά κυρίως αν προέρχονται από διαδίκους που διαθέτουν έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης συνιστά ευθεία παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης»!

Στο καλάθι των αχρήστων πέταξαν όμως τα ευαίσθητα κανάλια που δήθεν κόπτονται για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης τα λόγια του προέδρου του ΣτΕ Νίκου Σακελλαρίου, προλογίζοντας προχθές το πρωί την έναρξη της διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες!

Στα παλαιότερα

των υποδημάτων τους τον έγραψαν και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο. Αφού ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, STAR (που ανήκουν στους διαδίκους) από το πρωί έως το βράδυ, τρεις ημέρες τώρα προπαγανδίζουν με απροκάλυπτο τρόπο στο τηλεοπτικό κοινό τις θέσεις της ΕΙΤΗΣΕΕ (ένωση ιδιοκτητών ιδιωτικών καναλιών)!

Ποια άλλη άποψη και πλουραλισμός… Στήνουν θέματα για δήθεν παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και είναι πρώτοι στο χορό! Παρομοιάζουν τη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ με τη Βόρεια Κορέα και η προπαγάνδα από τα δελτία τους συναγωνίζεται το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ούν!

Νοιάζονται δήθεν για την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητες Αρχές μόνο όταν απειλούνται… Κόπτονται για την ελευθερία του λόγου και η μόνη ελευθερία που τους ενδιαφέρει είναι των αφεντικών τους!

Κι όλα αυτά γιατί πολύ απλά έχασαν την… κουτάλα, μετά από 25 χρόνια κανιβαλισμού!

The post Το τερμάτισαν τα κανάλια με την προπαγάνδα για τις άδειες appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα