Το Σεπτέμβριο ολοκληρώνεται η αξιολόγηση της χώρας από την τρόικα (βίντεο)

Το Σεπτέμβριο θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση της τρόικας για την ελληνική οικονομία, αφού προηγηθεί νέα επίσκεψη των επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα. Αυτό δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, επισημαίνοντας ότι πριν την επίσκεψη αυτή είναι πολύ νωρίς να καταλήξουμε σε νέα συμπεράσματα.

Το Σεπτέμβριο θα επιστρέψει στην Αθήνα

το κλιμάκιο της τρόικας προκειμένου να ολοκληρώσει την αξιολόγησή του για την πορεία υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Οι εκπρόσωποι της τρόικας έφτασαν στην Αθήνα χθες, Τρίτη, ξεκινώντας τον έλεγχο αναφορικά με την πορεία του προγράμματος στη χώρα, ξεκινώντας από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

«Η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα το Σεπτέμβριο και μόνο τότε θα προετοιμάσει την τελική αξιολόγηση για την υλοποίηση του προγράμματος. Είναι πολύ πρόωρο να εξαχθούν συμπεράσματα πιο πριν» είπε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Αντουάν Κολομπανί.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μέχρι τότε, η Ευρωζώνη και η Ελλάδα θα πρέπει να βρουν έναν τρόπο να καλύψουν τις χρηματοδοτικές ανάγκες για το μήνα Αύγουστο.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή η τρόικα θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά.
Πηγή skai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα