Το περιστατικό που συνέβη στον αέρα της εκπομπής της Γερμανού και οδήγησε στην έξοδο σκηνοθέτη και αρχισυντάκτρια

Ποιος έλουσε με «γαλλικά» την Σπυροπούλου και δεν ανέλαβε την ευθύνη

Πρόκειται αναμφισβήτητα για την εκπομπή με το πιο πλούσιο παρασκήνιο τη φετινή χρονιά. Ο λόγος για το «Μες στην καλή χαρά» του Alpha, στο οποίο η έλευση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έχει φέρει τα πάνω κάτω! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Είναι γνωστή η αποχώρηση των δύο βασικών συνεργατών της εκπομπής, του σκηνοθέτη Περικλή Ασπρούλια και της αρχισυντάκτριας Μαίρης Κούσουλα, που αμφότεροι απορροφήθηκαν σε άλλα προγράμματα του σταθμού. Απόφαση

που δεν ήταν μια απλή εσωτερική μετακίνηση, αλλά αποτέλεσμα έντονης ίντριγκας!

Και να το εξηγήσουμε: Πριν περίπου τρεις εβδομάδες, εκτυλίχθηκε στον αέρα της εκπομπής ένα άνευ προηγουμένου σκηνικό που έμελλε να δρομολογήσει τις μετέπειτα εξελίξεις. Είναι η ώρα να σηκωθεί η Σπυροπούλου για να παρουσιάσει θέμα και ο σκηνοθέτης αρχίζει και μιλάει για αυτήν με άσεμνους χαρακτηρισμούς (ωσάν τον νταλικέρη μας το μετέφεραν για την ακρίβεια) μη γνωρίζοντας ότι ο floor manager τής έχει το μικρόφωνο ανοιχτό, με αποτέλεσμα να ακούει ξάστερα και καθαρά τα «γαλλικά» που εκτοξεύει για το πρόσωπο της, ο συνεργάτης της!

Η νεαρά παρουσιάστρια επιδεικνύει μία εκπληκτική αυτοσυγκράτηση, δεν χάνει την ψυχραιμία της και συνεχίζει τη δουλειά της. Με το που πέφτει το διαφημιστικό διάλειμμα με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία ρωτάει την αρχισυντάκτρια της, ποιος ήταν αυτός που την έβριζε. Απάντηση δεν πήρε αφού κανένας από τους δύο, ούτε ο σκηνοθέτης, αλλά ούτε και η αρχισυντάκτρια. δεν έδειξαν ίχνος ντομπροσύνης να κατονομάσουν τα γεγονότα. Μετά από λίγες μέρες, αμφότεροι είδαν την πόρτα της εξόδου από την εκπομπή με συνοπτικές διαδικασίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα