Το λεσβιακό φιλί της ΝΕΤ, ο τρόμος με τη Σακάκου και ο Στουρνάρας με τα φθηνά εστιατόρια του!

«Γεννήθηκες για να διοικήσεις τηλεοπτικό σταθμό; Έχεις τα απαραίτητα προσόντα για να γίνεις ο επόμενος ηγέτης του Mega; Επίδοξε Καναλάρχη ήρθε η ώρα σου…» η νέα διαφημιστική καμπάνια του Mega! Τι κάνουν; Βάζουν στο «κόλπο» έξυπνα τους τηλεθεατές, να φτιάξουν οι ίδιοι (από το αρχείο του channel τους of course) το πρόγραμμα που θα παίξει στις 2 Φεβρουαρίου! Τις οποίες αποφάσεις τους, θα πρέπει να προμοτάρουν μετά στα social media! Καλό! Με ένα σμπάρο… δέκα τρυγόνια! Α ρε κρίση!

Στο σπίτι του κρεμασμένου…
Πάντως έχουν την πλάκα τους στη Μεσογείων! Εκεί είναι που όλο τους κράζουν για τα… καθεστωτικά τους, εκεί οι ίδιοι χαριεντίζονται με τους βαρύγδουπους τίτλους τους! «Καναλάρχης»! Έτσι, να γιομίζει το στόμα σου! Αρέσκονται οι άνθρωποι να ξύνονται στη γλίτσα του τσοπάνη!

Στις λεπτομέρειες κρύβεται η διαφορά!
Αμ το άλλο; Που λανσάρουν συνεχώς νέα ήθη! Και έθιμα! Στο πρωινό tous έχουν καθιερώσει φέτος (το γράφαμε και τις προάλλες) πανελίστες μίας εβδομάδας! Εδώ τώρα ζητάνε καναλάρχη «για μία μέρα»! Πολύ φλερτάρουνε με τα μικρής διάρκειας πόστα!

Ενημερώνουνε για κάτι τέτοια!
Το scary πάντως ήταν να μπαίνεις στη σελίδα του Mega ανυποψίαστος το πρωί και να σου σκάει από εκεί που δεν το περιμένεις… μία Κέλλυ Σακάκου! Jesus Christ εκεί, τα χρειαστήκαμε! Με τις δεκαετίες σε χρόνο dt που γυρίσαμε!

Τα κάνω όλα και συμφέρω
Το παιδί για όλες τις δουλειές. Κωνσταντίνος Μπογδάνος! Κάθεται στον καναπέ της Εύας Αντωνοπούλου, έχει εκπομπή, παίζει και στο ραδιόφωνο… κάνει το σπικάζ και στα διαφημιστικά για το δελτίο της Κοσιώνη! Άμα λάχει ρίχνει και κάνα σφουγγάρισμα!

Σπάνια προβολή
Αυτή κι αν είναι ένδεια. Πάλι, η ταινία «Λούφα και παραλλαγή» την ερχόμενη Κυριακή στο Star! Για όνομα! Πρέπει να την έχουν λιώσει την κόπια από τις φορές που την έχουν παίξει! Σε όλες τις παραλλαγές της, που λέει και ο τίτλος!

Τι πίνει και δεν μας δίνει!
Το καλό όμως σας το κρατάμε για το τέλος. Την θεϊκή ατάκα του Στουρνάρα από χθες! Τι είπε ο αθεόφοβος στο interview του στην Έλλη Στάη; Ότι έχουν πέσει οι τιμές στα εστιατόρια! Guys; Δεν είπε ούτε στα φαγάδικα, ούτε στις ταβέρνες! Αλλά στα ρεστοράνια! Γκάου εντελώς! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και αέρα στα πανιά! Άντε γεια!

Υ.Γ. Η μετά Σπυρόπουλου εποχή στην ΕΡΤ: Στο σίριαλ της ΝΕΤ «Οι επάνω και οι κάτω» έπαιξε απόψε ένα λεσβιακό φιλί, τρικούβερτο! Θα τα κάνει watch αυτά το πρώην στέλεχος και θα τραβάει τα μαλλιά του βραδιάτικα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerosi24