Το κανάλι ΝΗΚ World στη Nova

Στην ευρεία γκάμα των ειδησεογραφικών καναλιών της Nova προστίθεται το αγγλόφωνο, 24ωρο, ειδησεογραφικό – ψυχαγωγικό κανάλι της Ιαπωνίας ΝΗΚ World, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις επιλογές των συνδρομητών της, με την αισθητική, την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό της ιαπωνικής κουλτούρας.

Μετά από το CNN, το Bloomberg, το BBC World,

το Al Jazeera, το Euronews, το France 24, το Deutsche Welle, το Russia Today και το Arirang, το αγγλόφωνο ιαπωνικό κανάλι ΝΗΚ World έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Nova και να δώσει μια διαφορετική δυναμική στην καθημερινή ενημέρωση, αλλά και στη ψυχαγωγία, με ιαπωνικές επιρροές.

Το NHK World εκπέμπει μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Nova στη θέση 809. Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για ό,τι νεότερο συμβαίνει στην ασιατική ήπειρο, στην Ιαπωνία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο από τον εθνικό φορέα ραδιοφωνίας & τηλεόρασης της Ιαπωνίας, καθώς επίσης και να απολαμβάνουν ποικιλία ψυχαγωγικών προγραμμάτων με αντικείμενο: lifestyle, τέχνη & μουσική, περιβάλλον & επιστήμη, μόδα, ασιατικός πολιτισμός, ταξίδια & μαγειρική και επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, το κανάλι περιλαμβάνει συναρπαστικά ντοκιμαντέρ, καθώς επίσης και σειρές κινουμένων σχεδίων για τα παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα