Το καλύτερο promo για το Dancing και ο ορισμός της βίας για το δελτίο του Mega

Έχουν πάντως μια ευαισθησία στο δελτίο του Mega για τις διαμαρτυρίες εναντίον του Φούχτελ «που μας εκθέτουν στο εξωτερικό», άλλο πράγμα! Τα μπουμπούναγαν και χθες, τα λαλήσανε και today! Αυτό που δεν κάνουμε watch στο κορυφαίο τους δελτίο, είναι όταν σκάνε στη δημοσιότητα αυτοκτονίες κόσμου στο country μας… Εκεί, τσιμουδιά! Τουμπεκί βαρβάτο! Για αυτό και τους καταχώνουν στα social media!

Κάντε το μας λιανά
Δηλαδή βρε guys για να το κάνουμε understood: Όταν ο

άλλος έρχεται στο αμήν με τα μέτρα και όλα τα δεινά που μας έχουν ανεμοστροβιλίσει, δεν έχει να πληρώσει φαί και στέγη, τα βασικά, χάνει την αξιοπρέπεια του και στο τέλος αυτοκτονεί… αυτό δεν είναι βία; Απορία! Violence είναι μόνο τα νερά και τα αυγά που πετάγονται; Jesus Christ! Και ξανά Jesus Christ!

Ανάρπαστες!
Από εκεί φαίνεται όμως και η αγανάκτηση του κόσμου, αλλά και η «δίψα» του, που όταν πετύχει πουθενά καμιά είδηση για το δελτίο του Mega και τα καμώματα του, την τιμά δεόντως! Οι αναρτήσεις τέτοιου τύπου, από τις δημοφιλέστερες!

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!
Να’ ναι καλά ο Ρουπακιώτης, διαφήμισε και την πρεμιέρα του Dancing! Και τι εννοούμε για να μην παρεξηγηθούμε; Ότι με τις δηλώσεις του στον Παπαδάκη today για τα μνημόνια και το ότι δεν συμφωνεί, που αναπαράχθηκαν παντού, διαδόθηκε και το μήνυμα του channel στην οθόνη! Για το σόου του, την Κυριακή! Πλάκα πλάκα καλύτερη προώθηση αυτή, από το να είχαν κανένα πρωινό ψυχαγωγικό που έψαχναν με το κιάλι τον τηλεθεατή!

Ευχαριστούμε ΕΡΤ!
Το γνωρίζουμε επαναλαμβανόμαστε, συγχωράτε μας! Αλλά έχουμε τις αδυναμίες μας! Τι καλύτερο από όλη τη σάχλα που κυκλοφορεί στην ελληνική TV, να κάνεις watch αυτό το διαμάντι! Το «Downton Abbey»! Κόσμημα κάθε πλάνο του, κάθε διάλογος, κάθε χαρακτήρας! Αγαλλιάζει η άτιμη η ψυχή σου μέσα σε όλη τη μπούρδα που έχεις δει!

Have a nice Σαββατοκύριακο και το volume για το songάκι! Και αμπάχα μπούχα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα