Το εξώδικο-και ουχί το προσκλητήριο-μου έπεσε απ’ τα χέρια!

email, από τον Συνάδελφο

Έχουν δει πολλά τα μάτια μας σε αυτή τη δουλειά, αλλά αυτό το προειδοποιητικό εξώδικο της Ελεωνόρας Μελέτη, δεν το είχαμε ξαναδεί!

Το ασυνήθιστο με το συγκεκριμένο νομικό έγγραφο είναι ότι αφορά μια αποκάλυψη που έκανε lifestyle έντυπο σχετικά με τον φερόμενο ως νέο της έρωτα.

Το πρόβλημα όμως εντοπίζεται στα όσα λέει η δημοσιογράφος και την περίφημη σχέση της με τα ΜΜΕ,

στα οποία οφείλει όχι μόνο την προβολή,  αλλά και τον βιοπορισμό της.

Τα θέλει; Δεν τα θέλει; Η τα θέλει σύμφωνα με την δική της οπτική και αισθητική ματιά, την οποία οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε αλλιώς θα αρχίσουμε να μετράμε εξώδικα;

Μάλλον δεν έχει αποφασίσει ακόμα, κι αυτό είναι κάτι που ξεκίνησε από το 2005, λίγο πριν αναλάβει τον «Πρωινό Καφέ» στον Ant-1, όταν το κανάλι βομβάρδιζε τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ με εκείνα τα αλήστου μνήμης promo που έλεγαν: «Ετοιμαστείτε για πολύ ΜΕΛΕΤΗ!!»

Ετοιμαστήκαμε, όπως και η δημοσιογράφος που δήλωνε τότε αποφασισμένη να αλλάξει την συνήθη εικόνα του πρωινού: «Δεν πρόκειται ποτέ να φορέσω μίνι, φρου-φρου, να δείξω το ντεκολτέ και να χορεύω τσιφτετέλια».

Το You Tube να είναι καλά που φρόντισε να αποδείξει ότι τόσο η αρχή όσο και η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Όσο για τα περιοδικά που στέλνει τώρα στο πυρ το εξώτερον με το εξώδικο-σταθμό, καλύτερα να μην πούμε πόσες συνεννοήσεις έχουν γίνει για δεκάδες εξώφυλλα που την φιλοξένησαν.

Όπως αναφέρει η ίδια στο εξώδικο «Προς μεγάλη μου οργή, απογοήτευση και αγανάκτηση, πληροφορούμαι το τελευταίο χρονικό διάστημα από άτομα του οικογενειακού, φιλικού και επαγγελματικού μου περιβάλλοντος και διαπιστώνω και η ίδια, ότι συστηματικά γίνονται αναφορές με τρόπο προσβλητικό για την προσωπικότητά μου αλλά και για την προσωπικότητα φιλικών μου προσώπων, είτε δημοσιοποιώντας εικόνες και σκηνές από προσωπικές μου στιγμές, είτε δημοσιεύοντας ψευδείς, ανεπιβεβαίωτες ή εσκεμμένα συγκεχυμένες πληροφορίες που με αφορούν..».

Μια από τις τελευταίες εικόνες που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα από τα αδηφάγα media αποτύπωνε ανάγλυφα τα μαλακά της μόρια, με θετικότατα σχόλια για την σφριγηλότατα τους.

Χρειάστηκε μόλις ένα σχόλιο συναδέλφου για τους γλουτιαίους της για να ανεβάσει εσπευσμένα στο Twitter της μια πανοραμική φωτό της συγκεκριμένης περιοχής.

Και οι 121.036 followers της δημοσιογράφου είχαν την ευκαιρία να δουν τη φωτό και όλους αυτούς, ε, δεν τους λες και στενό κύκλο φίλων, όσο και αν το Twitter δεν ανήκει στα ΜΜΕ.

Απλά, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και ανεβάζεις μια εικόνα των οπισθίων σου στο διαδίκτυο, έχεις ήδη αποδεχτεί το γεγονός ότι σε λίγες ώρες θα την έχει δει όλος ο κόσμος.

Οπότε όταν από τη μια δείχνεις αυτά που δείχνεις στο διαδίκτυο και σχεδόν ταυτόχρονα απειλείς να σύρεις στα δικαστήρια όποιον δημοσιοποιεί στοιχεία-που δεν είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό-της ιδιωτικής σου ζωής, κάτι δεν πάει καλά.

Ίσως, το πραγματικό μήνυμα της Ελεωνόρας Μελέτη το οποίο προκύπτει από α

Keywords
Τυχαία Θέματα