Το Pinterest έρχεται στο smartphone σου

Την προηγούμενη εβδομάδα το Pinterest άνοιξε κι επίσημα τις πύλες του για όλους τους χρήστες και τώρα έρχεται δυναμικά και στα smartphones μας.

Την Τρίτη ανακοινώθηκαν οι καινούριες εφαρμογές του για τις Android συσκευές και για το iPad, ενώ ανανεωμένη θα είναι πλέον κι η εφαρμογή για το iPhone.

Άλλωστε,

μην ξεχνάμε ότι δεν είναι καθόλου μικρός ο αριθμός των χρηστών που συνδέονται συχνά στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα μέσω του smartphone τους.

Όλες οι παραπάνω κινήσει δείχνουν ξεκάθαρα ότι το Pinterest επιθυμεί να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση του στο χώρο των κοινωνικών δικτύων.

Ήδη τον προηγούμενο μήνα κέρδισε την τρίτη θέση στην κατάταξη πίσω από το Facebook και το Twitter. Συγκεκριμένα, κέρδισε 119 εκατομμύρια επισκέψεις με το Twitter να προηγείται με 250 εκατομμύρια και το Facebook να κερδίζει την πρωτιά με 7,5 δισεκατομμύρια επισκέψεις.

Στο blog του, το Pinterest ανέβασε: “Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά ο στόχος μας δεν ήταν ποτέ να σας κρατήσουμε online. Αντ ‘αυτού, θέλουμε να σας εμπνεύσουμε να βγείτε offline και να κάνετε πράγματα που αγαπάτε. Σήμερα, το κάνουμε ακόμη ευκολότερο να πάρετε τις εμπνεύσεις σας μαζί σας, παρέχοντάς σας τις νέες εφαρμογές για Android, iPhone και iPad

Οι νέες εφαρμογές είναι διαθέσιμες για download στο Apps.Pinterest.com.
Πηγή: e-go.gr

————————————————————
Δείτε ακόμα: Ανοικτό για όλους το Pinterest, σταματάει την πολιτική «μόνο με προσκλήσεις»
————————————————————

Keywords
Τυχαία Θέματα