Τι συνδέει την εξοχική κατοικία του Αδόλφου Χίτλερ με το dark web και το ISIS;

Τo insidestory.gr!

Από σήμερα είναι στον «αέρα» τα πρώτα άρθρα του νέου συνδρομητικού σάιτ ερευνητικής δημοσιογραφίας. Και από αύριο το πρωί, κάθε μέρα, το inside story θα δημοσιεύει ιστορίες που μας βοηθούν να κατανοήσουμε την πολύπλοκη πραγματικότητα γύρω μας.

Το inside story είναι ένα ανεξάρτητο μέσο χωρίς διαφημίσεις, το οποίο βασίζεται εξολοκλήρου στις συνδρομές του. Τα μέλη έχουν πρόσβαση σε όλα τα άρθρα και συμμετέχουν σε διάλογο για όλα τα θέματα με τους συντάκτες και την κοινότητα. Μπορούν επίσης να μοιραστούν ελεύθερα με τους φίλους τους όποιο άρθρο επιθυμούν!

Το

inside story δεν ανταγωνίζεται τα άλλα ενημερωτικά ψηφιακά μέσα γιατί δεν εστιάζει στα νέα της ημέρας. Oι συντάκτες του ασχολούνται κυρίως με την έρευνα σε βάθος, αναζητούν τις προεκτάσεις των θεμάτων και παρουσιάζουν νέα και αναπάντεχα θέματα. Επενδύουμε το χρόνο μας σε ρεπορτάζ, κάνουμε ερευνητική δημοσιογραφία με έμφαση στην τεκμηρίωση και με αυστηρή τήρηση της δεοντολογίας.

Ξεκινήσαμε λοιπόν. Τώρα θέλουμε να ακούσουν για εμάς και να μας γνωρίσουν όσοι θα ήθελαν να δοκιμάσουν έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των όσων συμβαίνουν στον κόσμο μας!

The post Τι συνδέει την εξοχική κατοικία του Αδόλφου Χίτλερ με το dark web και το ISIS; appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα