Τι δήλωσαν υπουργοί – υφυπουργοί προσερχόμενοι στην ορκωμοσία

Για ευθύνη αλλά και ανάγκη κοινωνικής στροφής έκαναν λόγο στην πρώτες τους δηλώσεις οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί του κυβερνητικού σχήματος λίγο πριν την ορκωμοσία τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη χαρακτήρισε ο νέος υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας την τοποθέτησή του στο συγκεκριμένο υπουργείο, προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο, προσθέτοντας πως θα πει

περισσότερα στην παραλαβή και παράδοση του υπουργείου.

«Είναι ώρα για κοινωνική στροφή», δήλωσε ο νέος υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος προσθέτοντας πως έχω ήδη συνεννοηθεί για τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές της κυβερνητικής πολιτικής. «Θα το παλέψω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ξέρω την αξία που έχει ο χώρος του πολιτισμού για τη χώρα μας κι αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι ένας χώρος που εκτιμώ, σέβομαι, αγαπώ τους ανθρώπους του και πιστεύω ότι, μαζί με τους ανθρώπους του πολιτισμού, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε» δήλωσε λίγο πριν την είσοδό της στο Προεδρικό Μέγαρο η νέα υφυπουργός Πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα