«Θύελλα» μετά την απόφαση Κωνσταντοπούλου να στηρίξει πρόταση της Χρυσής Αυγής!

Διαβάστε τους διαλόγους – Η πρόεδρος της Βουλής πρότεινε ονομαστική ψηφοφορία, υιοθετώντας το αίτημα της Χρυσής Αυγής, αλλά ανασκεύασε – Άλλα περίμενε από μας ο κόσμος, είπε ο Νίκος Φίλης αποδοκιμάζοντας το προεδρείο της Βουλής – Για φαινόμενα θεσμικής γελοιοποίησης

έκανε λόγο ο Ευ.Βενιζέλος – Οξύτατη αντίδραση από ΝΔ και ΚΚΕ – Τι απαντά η Ζωή

Αναπάντεχο «μπάχαλο» με εκτροπή του ουσιαστικού πολιτικού διαλόγου μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης προκάλεσε η πρωτοβουλία της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να επιμείνει σχεδόν εμμονικά σε διαδικαστικά ζητήματα που έχουν με την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Ολομέλεια.

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ενώ διαφαινόταν η επίτευξη ευρύτατης συναίνεσης γα το νομοσχέδιο που επιχειρεί να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση και το οποίο θεωρείται «μονομερής ενέργεια» από ορισμένους κύκλους των δανειστών η Πρόεδρος της Βουλής κατάφερε να ανατρέψει τα πολιτικά δεδομένα.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί τις οξύτατες παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης. Ωστόσο αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως η αυστηρότερη κριτική προήλθε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη.

Για τη συνέχεια εδώ

The post «Θύελλα» μετά την απόφαση Κωνσταντοπούλου να στηρίξει πρόταση της Χρυσής Αυγής! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα