«Θα σας συντρίψουμε»

Το καθεστώς Κιμ Γιονγκ Ουν απαντά στον Τραμπ

Την αποφασιστικότητα των ενόπλων δυνάμεων της Βόρειας Κορέας να απαντήσουν δυναμικά σε ενδεχόμενη επίθεση των ΗΠΑ διαμηνύει το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, κλιμακώνοντας επικίνδυνα τον διπλωματικό «πόλεμο».

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA, ανακοίνωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας θα «συντρίψουν αδίστακτα» τις ΗΠΑ, εάν η Ουάσιγκτον επιλέξει να επιτεθεί, την ώρα που αρμάδα του αμερικανικού

πολεμικού ναυτικού με επικεφαλής αεροπλανοφόρο, κατευθύνεται στα ανοιχτά της Κορεατικής Χερσονήσου.

«Οι ΗΠΑ και οι ναυτικές τους δυνάμεις, θα λάβουν την πιο σκληρή απάντησή μας, χωρίς οίκτο, μη επιτρέποντας στους επιτιθέμενους να επιβιώσουν», μετέδωσε το KCNA.

Την ίδια ώρα, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κίνας, Air China ανακοίνωσε πως προχωρεί σε αναστολή πραγματοποίησης των πτήσεών της από το Πεκίνο προς την πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιονγιάνγκ από αργά σήμερα το βράδυ. Την είδηση μετέδωσε η κρατική τηλεόραση CCTV, χωρίς να γνωστοποιήσει την αιτία της διακοπής των πτήσεων που διεξάγονταν κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Ωστόσο, σύμφωνα με διευκρινίσεις που παραχώρησε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος του κρατικού αερομεταφορέα της Κίνας, η Air China προχώρησε στην ακύρωση μερικών πτήσεων προς την Πιονγιάνγκ, εξαιτίας χαμηλής ζήτησης των εισιτηρίων.

«Η Air China δεν σταμάτησε τις πτήσεις μεταξύ του Πεκίνου και της Πιονγιάνγκ, αλλά ακύρωσε προσωρινά μερικές πτήσεις με δεδομένη την κατάσταση που διαμορφώθηκε με τις πωλήσεις των εισιτηρίων» δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του τμήματος δημοσίων σχέσεων της εταιρίας. Ο ίδιος εκπρόσωπος τόνισε ότι οι πτήσεις θα διεξάγονται ανάλογα με τις πωλήσεις των εισιτηρίων.
Πηγή ethnos.gr

The post «Θα σας συντρίψουμε» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα