Τελευταίες λεπτομέρειες πριν ανέβουν στη σκηνή οι Depeche Mode

Doors open 18:30 – Space Blanket on Vibe Stage 19:15 – 19:45- F.O.X. on Terra Stage 20:00 – 20:30 – Depeche Mode on Terra Stage

21:00

Opening Act: Space Blanke, σχηματίστηκαν το 2009 από τους abdul & biscuit. Η αισθητική και οι μουσικές τους επιρροές οδήγησαν το δίδυμο στη σύνθεση ενός ηχητικού κοκτέιλ αποτελούμενο από Nudiscobeats, βρώμικες μπασογραμμές, γαλλικά synthesizer, guitarriffs και φωνητικά. Σε συνδυασμό με παράλληλη προβολή βίντεο, εικόνων και γραφικών που οι ίδιοι επεξεργάζονται και διαμορφώνουν σε πραγματικό χρόνο, το αποτέλεσμα είναι ένας οπτικοακουστικός ανεμοστρόβιλος live electronic disco & indie.

SupportGroup: F.O.X. Μία νεοσύστατη ηλεκτροπόπ μπάντα από το Essex που ήδη έχει κερδίσει το κοινό της μετά από μια μικρή περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και την εμφάνιση τους στο SXSW. Κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους Chimera νωρίτερα αυτό το χρόνο. Θα περιοδευόσουν μαζί με τους Depeche Mode για 5 εμφανίσεις σε Γαλλία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία.

Οι Depeche Mode, το συγκρότημα που επαναπροσδιόρισε τον ήχο της μουσικής, ξεκίνησε στις 7 Μαΐου την πρωτοποριακή περιοδεία του σε όλη την Ευρώπη. Μια περιοδεία που αναμφισβήτητα θα είναι το μουσικό γεγονός του 2013. Οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher θα δώσουν 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες και σε πάνω από 1,5 εκατομμύρια θαυμαστές, πριν συνεχίσουν την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική.

Η περιοδεία ξεκινά την Τρίτη 7 Μαΐου από το TelAviv. Επίσης οι Depeche Mode θα βρεθούν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου, στο Stade De France στο Παρίσι, στο Locomotive Stadium της Μόσχας και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης. Το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τελειώνει στις 29 Ιουλίου στο Μινσκ.

Αυτές θα είναι οι πρώτες ζωντανές εμφανίσεις του συγκροτήματος μετά την πολύ επιτυχημένη περιοδεία τους Tour of the Universe το 2009/2010,
όπου πραγματοποίησαν 142 εμφανίσεις, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ πωλήσεων με πάνω από 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα