Τελευταία εκπομπή για τον Τζον Στιούαρτ στο «Daily Show»

Ιστορική για το τηλεοπτικό τοπίο των ΗΠΑ είναι η σημερινή, 6η Αυγούστου, αφού έπειτα από 16 χρόνια ανελέητης σάτιρας, ο Τζον Στιούαρτ, ένας από τους πιο δημοφιλείς και πολυσυζητημένους παρουσιαστές, αποχωρεί από το περίφημο «Daily Show», που προβάλλεται καθημερινά από το συνδρομητικό κανάλι Comedy Central.

Ο 53χρονος Στιούαρτ, οικοδεσπότης της τελετής απονομής των Όσκαρ

το 2006 και το 2008, ξεκίνησε το «Daily Show» τον Ιανουάριο του 1999 και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει 18 Emmy για την εκπομπή του.

Όλα αυτά τα χρόνια, από το πλατό της εκπομπής πέρασαν πρόεδροι των ΗΠΑ, όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Μπιλ Κλίντον και ο Τζίμι Κάρτερ, η Μισέλ Ομπάμα, και φυσικά αστέρες της μουσικής, του Χόλιγουντ, αλλά και επιχειρηματίες.

Την αποχώρηση του Στιούαρτ από την εκπομπή είχε προαναγγείλει τον Φεβρουάριο η Viacom Inc, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Comedy Central.

«Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, είχαμε το απίστευτο προνόμιο να συνεργαζόμαστε με τον Τζον Στιούαρτ. Μέσα από τη μοναδική φωνή και το όραμά του στο The Daily Show έχει καταστεί μοναδικός για τα εκατομμύρια των οπαδών του και δημιούργησε μια απαράμιλλη πλατφόρμα για πολιτική κωμωδία που θα ζήσει για τα επόμενα χρόνια» ανέφερε η ανακοίνωση.
Πηγή in.gr

The post Τελευταία εκπομπή για τον Τζον Στιούαρτ στο «Daily Show» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα