Τα σημερινά βιντεοκλίπ είναι σαν σοφτ πορνό, λέει η Σούζι Κουάτρο

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια Σούζι Κουάτρο παρομοίασε τα σύγχρονα βιντεοκλίπ με σοφτ πορνό και σχολίασε αρνητικά το υπερβολικά αποκαλυπτικό ντύσιμο των γυναικών ποπ σταρ ξεχωρίζοντας τη Lady Gaga.

Μιλώντας στην Daily Mail η 62χρονη τραγουδίστρια, δήλωσε: «Δεν είναι ότι στις γυναίκες του σημερινού κόσμου της ποπ και ροκ μουσικής, τους φέρονται ως σεξουαλικά αντικείμενα – είναι ότι επιλέγουν οι ίδιες να το κάνουν στον εαυτό τους, το οποίο είναι παράξενο για μένα. Τώρα φαίνεται να είναι εντελώς γυμνές και νομίζω ότι τα βίντεο είναι στα όρια της πορνογραφίας. Δεν μπορώ καν να ξεχωρίσω κάποιο. Είναι όλα σαν σοφτ πορνό».

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι «ντροπή» που τραγουδίστριες όπως η Lady Gaga επιλέγουν να παρουσιάζονται με αυτόν τον τρόπο. «Δεν το καταλαβαίνω», είπε. «Δεν συμφωνώ με αυτό, αλλιώς θα το είχα κάνει. Είναι ντροπή. Είναι απαίσιο και δεν μου αρέσει. Έχω καιρό να μιλήσω με κάποιο νέο καλλιτέχνη. Αλλά αν βρισκόμασταν σίγουρα θα του έλεγα την άποψη μου. Αν ήταν η Lady Gaga, θα της έλεγα “Είσαι τόσο ταλαντούχα και προφανώς έχεις τα προσόντα… Τι στο διάολο κάνεις με την εικόνα σου; Πώς μπορεί κάποιος να σε πάρει στα σοβαρά;»

Η Κουάτρο που έχει πουλήσει παγκοσμίως περισσότερα από 50 εκατομμύρια άλμπουμ θεωρείται μία από τις πρώτες γυναίκες που έγιναν μεγάλες ροκ σταρ. Ήταν γνωστή για τις ολόσωμες εφαρμοστές δερμάτινες φόρμες που φόραγε τη δεκαετία του ’70 αλλά απορρίπτει την πρόταση ότι τα ρούχα της εκείνη την εποχή ήταν το ίδιο με αυτά των σημερινών ποπ σταρ. «Μπορεί να ήμουν σέξι αλλά ήμουν καλυμμένη… έμενε κάτι και για τη φαντασία.»

Keywords
Τυχαία Θέματα