Τα «σχιζοφρενικά» ραντεβού Τσίπρα με τη διαπλοκή και η συνάντηση με Χατζηνικολάου

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «media windows»

«Σχιζοφρενική» χαρακτήρισαν ορισμένοι κύκλοι της Κουμουνδούρου τη συμπεριφορά του Αλέξη Τσίπρα, «Το πρωί να συναντά τον Μπόμπολα και το βράδυ να τον καταγγέλλει στον Παπαχελά»!

Αρκετά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης – ακόμη και από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, φέρεται να διαφωνούν με την πρωτοβουλία του και δηλώνουν αδυναμία να κατανοήσουν τη σκοπιμότητα

των συναντήσεών του με τους εκδότες! Ομολογούν ότι «Δεν έχουν νόημα οι επαφές με τη διαπλοκή, παρά μόνο αν θέλεις να την γνωρίσεις» και καταλήγουν ότι «Δεν είναι στην κουλτούρα της αριστεράς οι συναναστροφές με το εκδοτικό κατεστημένο»!

Να σημειωθεί ότι εκτός από τον εκδότη, Γιώργο Μπόμπολα, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα, την περασμένη Δευτέρα είχε συνάντηση και με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μπορεί σε έναν μήνα από τώρα να τελειώνει το συμβόλαιο του Γιώργου Τράγκα με τον REAL FM, μπορεί να διαφώνησαν με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, μπορεί οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας» που συστεγάζονται να τον αποκάλεσαν «φασίστα» για την απόφασή του να φιλοξενήσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής… Απειλώντας – έστω και, προσωρινά την ηρεμία και τη συνοχή του ραδιοφώνου, τελικά οι εξηγήσεις που δόθηκαν, έλυσαν την παρεξήγηση!

Αντίθετα, φουντώνει το μένος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για τον Γιάννη Πρετεντέρη που αποφάσισε να τον «τιμωρήσει» για το άρθρο του με τίτλο «Ζωή Κασιδιάρη», επιβάλλοντας εμπάργκο στην εκπομπή του!

Ακόμη όμως και να προσπεράσει κανείς το γεγονός ότι ένα κόμμα που αξιώνει να κυβερνήσει τον τόπο σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία, ασχολείται με έναν δημοσιογράφο, πώς να αγνοήσει την εμφανή διάθεση λογοκρισίας που υποκρύπτει η στάση του;

Εντολή από ψηλά για ολομέτωπη επίθεση σε Γιώργο Παπανδρέου, Ευάγγελο Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά, έχει πάρει νεοφερμένος δημοσιογράφος στον Alpha που ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τα τρία χρόνια της ελληνικής κρίσης! Στόχος η ανάδειξη των ευθυνών και των παραλείψεων τους, μέσα από τις συνεντεύξεις των προσωπικοτήτων που φιλοξενούνται στην εκπομπή!

Και να κλείσουμε με ένα κουίζ: ποια δημοσιογράφος της τηλεόρασης έχει βάλει λιτούς και δεμένους για να επιστρέψει στο Mega;

Keywords
Τυχαία Θέματα