Τα ΜΜΕ σταυρώνουν τον Καλογρίτσα και καλύπτουν τα αφεντικά τους

…που είναι υπόλογα για τις ίδιες υποθέσεις σε δικαιοσύνη, εφορία, τράπεζες

Δεν υπάρχει αμφιβολία, άλλωστε δεν το κρύβουν ότι, τόσο το STAR όσο και ο ALPHA, με τις αποκαλύψεις στην υπόθεση Καλογρίτσα… Καθώς και τα υπόλοιπα ΜΜΕ… Αποσκοπούν αποκλειστικά στην ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες… Και φυσικά να πλήξουν θανάσιμα την κυβέρνηση!

Δηλαδή δεν έγιναν ξαφνικά καλοί άνθρωποι

οι καναλάρχες και αποφάσισαν να σώσουν το λαό από εργολάβους που ενθυλακώνουν τα χρήματα των τραπεζών που πληρώνουν οι Έλληνες με τις ανακεφαλαιοποιήσεις! Απλώς πλήττονται τα συμφέροντα τους και άνοιξαν πόλεμο σε όποιον μπαίνει εμπόδιο στις δουλειές τους!

Με άλλα λόγια δεν κόπτονται για τη νομιμότητα που ξαφνικά έκαναν σημαία τους… Και σταυρώνουν τον Καλογρίτσα! Δεν κόπτονται για τη διαφάνεια ή τον πλουραλισμό στην ενημέρωση… Αυτά είναι χρήσιμα και τα επικαλούνται όπως και το Σύνταγμα… Οταν κινδυνεύουν ή απειλούνται τα συμφέροντα τους.

Άλλωστε ανάμεσα στους νέους καναλάρχες υπάρχουν κι άλλοι με προβλήματα και εκκρεμότητες Δικαστικές και φορολογικές… Αλλά δεν ακούγεται τίποτα για αυτούς… Τα δελτία ειδήσεων και τα πρωτοσέλιδα μονοπωλούν ο Καλογρίτσας και η Attica Bank… Επίσης σοβαρές εκκρεμότητες του ίδιου και μεγαλύτερου επιπέδου υπάρχουν και για τους υπάρχοντες καναλάρχες κανείς όμως δεν τις αγγίζει!

Για παράδειγμα ποιος δεν έχει θεμα με πόθεν έσχες, με θαλασσοδάνεια, εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη, με την Εφορία, με, με… Ο Σταύρος Ψυχάρης; Η οικογένεια Μπόμπολα; Ο Δημήτρης Κοντομηνάς; Ο Γιάννης Αλαφούζος; Η οικογένεια Βαρδινογιάννη; Ο Βαγγέλης Μαρινάκης; Η οικογένεια Κυριακού; Ο Θέμος Αναστασιάδης; Γιατί συστάθηκε η Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ; Γιατι όλοι τους παρέλασαν από κει;

The post Τα ΜΜΕ σταυρώνουν τον Καλογρίτσα και καλύπτουν τα αφεντικά τους appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα