Τα κανάλια Novasports στηρίζουν τα Βίκος Street Relays!

Στη «Novasports Running Team» στα Ιωάννινα, συμμετείχαν και τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν τα Βίκος Relay Series, οι πρώτοι αγώνες σκυταλοδρομιών στην Ελλάδα, καθώς και ο Γύρος της Λίμνης, που διεξήχθησαν στην πόλη των Ιωαννίνων το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου. Περισσότεροι από 3.000 αθλητές,

πρωταθλητές σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο έδωσαν το «παρών» στους έξι αγώνες της διοργάνωσης, ενώ πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Ακτή Μιαούλη, απολαμβάνοντας τους αγώνες που καλλιεργούν το αθλητικό πνεύμα, στρέφουν τον κόσμο στο μαζικό αθλητισμό και βοηθούν στην ανάπτυξη των ανθρώπινων σχέσεων και συνεργασιών.

Τα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο ενίσχυσης και του ερασιτεχνικού αθλητισμού, στηρίζουν τη διοργάνωση ως media partner, καλύπτοντάς την με πλούσιο ρεπορτάζ μέσα από το Novasports 24 HD, ενώ στα Ιωάννινα, κατέβασαν και τη δική τους ομάδα, τη «Novasports Running Team» αποτελούμενη από 76 άτομα (19 ομάδες των 4 ατόμων). Αξίζει να τονιστεί ότι στη «Novasports Running Team» συμμετείχαν τα παιδιά από το σπίτι της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Πωγωνιανή. Στον αγώνα 4×200 έλαβαν μέρος οι Αντώνης, Αλεξάνδρα, Στέλιος, Γιάννης, Κατερίνα, Ανδρέας, Θοδωρής και Άγγελος, ενώ στη διαδρομή 4×2500 έτρεξαν οι Ευγενία, Λάουρα, Χριστόφορος και Βύρων.

Η επικοινωνιακή στήριξη της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet.

The post Τα κανάλια Novasports στηρίζουν τα Βίκος Street Relays! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα