ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση Παπαδημούλη, Δραγασάκη και Παππά στον Γλέζο

Απάντηση στο Μανώλη Γλέζο, που τάχθηκε την Πέμπτη κατά της διάλυσης των συνιστωσών, έδωσαν με ομιλίες τους στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στελέχη του κόμματος.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε ότι «συνιστώσες είχαμε και το 2004, αλλά πήραμε 3,2%». «Ο κόσμος δεν περιμένει μια τριμελή ηγεσία που θα αλλάζει κάθε έξι μήνες, αλλά ενότητα και προγράμματα» κατέληξε ο κ. Παπαδημούλης.

Ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα,

απαντώντας στην ομιλία Γλέζου τόνισε ότι «με όλο το σεβασμό στο Μανώλη Γλέζο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έφθασε εδώ που έφθασε επειδή κάποια ξεχωριστή συνιστώσα δικαιώθηκε από μόνη της. Δικαιώθηκε η επιλογή της ενότητας, της συστράτευσης και η πρόταση συνεργασίας προς όλες τις δυνάμεις της Αριστεράς».

Ο Γιάννης Δραγασάκης επισήμανε από την πλευρά του πως χρειαζόμαστε ένα ανοιχτό κόμμα χωρίς ξεχωριστά συστήματα μικροεξουσιών και έναν ΣΥΡΙΖΑ ικανό να κάνει επιλογές και να παίρνει αποφάσεις χωρίς να ανησυχεί για τη συνοχή του.

Η συνιστώσα Διεθνιστική Εργατική Αριστερά (ΔΕΑ) δεν θα αυτοδιαλυθεί διαμήνυσε από την πλευρά του ο επικεφαλής της Αντώνης Νταβανέλος.
Πηγή skai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα