Συνεργασία Δήμου Πειραιά και Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ

… για συμβουλευτική υποστήριξη εργαζομένων και άνεργων πολιτών

Συμφωνητικό Συνεργασίας του Δήμου Πειραιά με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, υπέγραψαν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, με στόχο την ανάπτυξη και

υλοποίηση δράσεων εξειδικευμένης πληροφόρησης και συμβουλευτικής υποστήριξης των εργαζόμενων και των άνεργων πολιτών στον Δήμο Πειραιά.

Οι δράσεις που περιλαμβάνονται στο Συμφωνητικό Συνεργασίας, εστιάζουν στους τομείς της κοινωνικής ασφάλισης, των εργασιακών σχέσεων, της απασχόλησης καθώς και σε θέματα αντιμετώπισης της ανεργίας.

Για την ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών θα συνδράμει ομάδα εξειδικευμένων νομικών του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης και εργασιακών σχέσεων.

Σημειώνεται πως η υπογραφή του Συμφωνητικού Συνεργασίας μεταξύ του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και του Δήμου Πειραιά, έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, με την 483/10-7-2017 απόφαση.

Παρόντες στην υπογραφή του Συμφωνητικού Συνεργασίας ήταν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Διοίκησης, Ανθρωπίνου Δυναμικού και Κατάρτισης του Δήμου Πειραιά κ. Νίκος Καρβουνάς και από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος κ. Φίλιππος Θωμάς, ο Διευθυντής κ. Χρήστος Γούλας και οι Επιστημονικοί συνεργάτες κυρίες Άντα Σταμάτη και Μόνικα Σεργιάννη.

The post Συνεργασία Δήμου Πειραιά και Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα