Συνελήφθη ο Τζάστιν Μπίμπερ

Για επικίνδυνη οδήγηση, σε κατάσταση μέθης, συνελήφθη στους αυτοκινητόδρομους του Μαϊάμι, ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος επιχείρησε μάλιστα να αντισταθεί κατά των αστυνομικών που τον έπιασαν να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα, κάνοντας κόντρες με τους φίλους του.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι Μπιτς, ο Τζάστιν Μπίμπερ, όταν συνελήφθη

τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, βρισκόταν υπό την επήρρεια αλκοόλ, μαριχουάνας και χαπιών.

Ο δημοφιλής στις νεαρές κυρίως ηλικίες τραγουδιστής οδηγούσε μια κίτρινη Λαμποργκίνι που είχε νοικιάσει και συμμετείχε σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας σε λεωφόρο με τέσσερις λωρίδες, σε κατοικημένη περιοχή του Σάουθ Μπιτς.

Οι αστυνομικοί που τους εντόπισαν με ραντάρ, έστησαν μπλόκο με δύο τζιπ και κατάφεραν να τον… φρενάρουν, ενώ εκείνος έτρεχε με 110 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ το όριο ταχύτητας στη συγκεκριμένη περιοχή είναι τα 60 χλμ/ώρα.

Το περιστατικό αυτό προστίθεται στις πρόσφατες δικαστικές περιπέτειες του Καναδού σταρ της ποπ, στην έπαυλη του οποίου στην Καλιφόρνια η αστυνομία είχε πραγματοποιήσει έφοδο την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο έρευνας για μια υπόθεση βανδαλισμού.

Ο 19χρονος τραγουδιστής είχε τότε κατηγορηθεί πως «είχε επιτεθεί» στο σπίτι του γείτονά του πετώντας αυγά και προκαλώντας υλικές ζημιές που αποτιμήθηκε ότι ανέρχονται σε 20.000 δολάρια.

Οι ερευνητές είχαν ανακαλύψει απαγορευμένες ουσίες στην κατοικία του νεαρού καλλιτέχνη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μία σύλληψη ενός προσώπου του περιβάλλοντός του. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αρχές δεν «συνέδεσαν» τον ίδιο τον τραγουδιστή με τα ναρκωτικά.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ, είδωλο των εφήβων και πρωταγωνιστής στα πρωτοσέλιδα του σκανδαλοθηρικού τύπου, εδώ και πολλούς μήνες προκαλεί σάλο με τη συμπεριφορά τους είτε όταν ο φακός αιφνίδια τον «συνέλαβε» στη Βραζιλία με ιερόδουλες είτε όταν εκείνος ζωγράφισε γκραφίτι στους τείχους ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Την 25η Δεκεμβρίου ο τραγουδιστής είχε ανακοινώσει χωρίς να πείσει τους θαυμαστές του, ότι θα αποσυρόταν από την ενεργό δράση «επίσημα».
Πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα