«Συναδελφική κριτική…»

Φίλοι του enimerosi24.gr διάβασα τα σχόλια για την απογευματινή εκπομπή της κ. Αντωνοπούλου και του κ. Μπογδάνου στο ΣΚΑΙ και μάλλον πρέπει να συμφωνήσω ότι συχνά λένε βιαστικά πράγματα και δείχνουν πρόχειρα προετοιμασμένοι!

Κατ’ αρχάς το δίδυμο μοιάζει αταίριαστο και χωρίς εσωτερική συνοχή, κι αυτό φαίνεται και από την απουσία του ονόματος του συμπαρουσιαστή (;) στους τίτλους και κυρίως από τη συμμετοχή

που τον αφήνει (είτε με «φραστικό καπέλωμα» είτε με διακοπές) να έχει η πρωταγωνίστρια.

Δεν έχουν καταλάβει ίσως ότι το να στριμώχνουν πολλά θέματα και να τρέχουν τη γλώσσα και τους καλεσμένους τους δεν είναι και η καλύτερη τηλεόραση, όπως και το να αντιμετωπίζει όλα τα θέματα ο κ. Μπογδάνος με περισπούδαστο τρόπο και φανερή «πνευματικότητα»! Σίγουρα είναι καλλιεργημένο και διαβασμένο παιδί, αλλά στην ηλικία του αυτό το στιλ δεν θα το περίμενε κανείς.

Τέλος οι γκάφες με τη κ. Νταϊφά δείχνουν -συμβαίνει και σε άλλες εκπομπές άλλων σταθμών- ότι προετοιμάζονται πρόχειρα, χωρίς καν να πληροφορηθούν (μάλλον από ακόμη πιο νέους και άπειρους συνεργάτες…) τα δεδομένα των καλεσμένων τους.

Καλό είναι να μείνουν λίγο προσγειωμένοι γιατί άλλο να λένε το κανάλι ΣΚΑΙ κι άλλο να νιώθουν πολύ στα…ΣΚΑΙ τους οι συνετελστές μιάς εκπομπής, όπως υποψιάζομαι ότι συμβαίνει…

Αυτά χωρίς πρόθεση να τους υποτιμήσω ή να βγάλω κακίες… Άλλωστε δεν ανήκουμε στον ίδιο δημοσιογραφικά και τηλεοπτικά χώρο για να υποθέσει κάποιος πνεύμα ανταγωνισμού κ.λπ.

Γιάννης Μαμουζέλος
Δημοσιογράφος- Συγγραφέας
Υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα