Συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά

Κεντρικό μήνυμα όχι άλλη λιτότητα για τους εργαζόμενους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για την εργατική Πρωτομαγιά από την πλατεία Κλαυθμώνος προς τη Βουλή με κεντρικό μήνυμα όχι άλλη λιτότητα για τους εργαζόμενους. Έκλεισαν οι δρομοι στο κέντρο της Αθήνας.

Σε

εξέλιξη είναι η πορεία του ΠΑΜΕ προς την αμερικανική πρεσβεία. Νωρίτερα στην απεργιακή Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα απηύθυνε χαιρετισμό ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Αθήνα Μαρουάν Τουμπασί, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Γιώργος Πέρρος.

Οι συγκεντρωμένοι του ΠΑΜΕ υπολογίζονται στους 10.000.

Πρωτοβάθμια σωματεία, ΚΕΕΡΦΑ και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς συγκεντρώθηκαν στο Μουσείο, ενώ η Λαϊκή Αντίσταση ΑΑΣ και το συνδικάτο «Ταξική Πορεία» στην Ομόνοια. Περίπου 1.500 άτομα έχουν ξεκινήσει πορεία στη Βουλή.

Συγκεντρώσεις διοργανώνονται από τα Εργατικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Στον Πειραιά στο συλλαλητήριο για την εργατική Πρωτομαγιά συγκετρώθηκαν περί τα 1.200 άτομα.

Συγκεντρώσεις και πορείες διοργάνωσαν συνδικάτα, οργανώσεις και πολιτικά κόμματα στη Θεσσαλονίκη. Στις 10 το πρωί συλλογικότητες και οργανώσεις της Αριστεράς συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα, ενώ οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στο άγαλμα Βενιζέλου. Την ίδια ώρα οργανώσεις της Αριστεράς (ΛΑΕ, Ξεκίνημα, ΟΚΔΕ, ΣΕΚ) συγκεντρώθηκαν στη συμβολή των οδών Εγνατίας με Αγ. Σοφίας.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης κάλεσε σε συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

The post Συγκεντρώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα