Στο LSE σήμερα ο Τσίπρας

Επαφές με βουλευτές και στελέχη της κυβερνήσεως του βρετανικού εργατικού κόμματος, καθώς και με επικεφαλής συνδικάτων και σωματείων, θα έχει σήμερα στο Λονδίνο ο Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics σε εκδήλωση με

θέμα την ελληνική κρίση και την έξοδο από αυτήν.

Τον Αλ. Τσίπρα θα υποδεχθεί ένας εκ των «σοφών» του Γ. Παπανδρέου, ο εγνωσμένης φήμης καθηγητής Κέβιν Φέδερστοουν.

Υπενθυμίζεται πως ο Φέδερστοουν είχε πλέξει τότε το εγκώμιο του Γιώργου (τον είχε χαρακτηρίσει ως «τον πιο δυτικοποιημένο, από πλευράς κουλτούρας, πρωθυπουργό που είχε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια»).

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για την παρακολούθηση της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα έληξε στις 11 Μαρτίου και οι θέσεις έχουν ήδη εξαντληθεί (η παρακολούθηση είναι ελεύθερη για το κοινό, ωστόσο είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής).

Το London School of Economics είναι η πιο διάσημη σχολή Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ θεωρείται ως μία από τις καλύτερες διεθνώς.

Ο Αλ. Τσίπρας θα μείνει στο Λονδίνο τρεις ημέρες, καθώς έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη της σκιώδους κυβέρνησης του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας, με κινήματα και σωματεία συνδικάτων, ενώ θα μιλήσει και σε εκδήλωση της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα