Στις επόμενες συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΡΤ οι αποφάσεις για το πρόγραμμα

Στοίχημα η απογευματινή ζώνη της ΝΕΤ και τα αθλητικά

Σημαντικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα της ΕΡΤ λέγεται ότι έφερε η εποικοδομητική συνεργασία Λιάτσου – Καλημέρη. Δύο άνθρωποι της αγοράς, προερχόμενοι από τον ιδιωτικό τομέα, με κοινούς κώδικες και αντίληψη, συνεργάστηκαν για την εκπόνηση του νέου προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης που θα δούμε στις μικρές οθόνες το επόμενο διάστημα. Φυσικά, αφού εγκριθεί πρώτα από το ΔΣ της εταιρίας,

το οποίο πήρε ήδη μια πρώτη γεύση από την εισήγηση των στελεχών την περασμένη Παρασκευή. Αναλυτικά, αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέλη του οργάνου – προκειμένου να τοποθετηθούν – στις επόμενες δυο με τρεις συνεδριάσεις, αρχής γενομένης από την προσεχή Δευτέρα.

Αν και ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά από την εισήγηση των δυο στελεχών στα μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ, το στοίχημα όπως όλα δείχνουν θα κριθεί από την απογευματινή ζώνη της ΝΕΤ, αλλά και το καθημερινό αθλητικό πρόγραμμα – που μαθαίνουμε ότι θα ενταχθεί στη βραδινή ζώνη του καναλιού. Δεδομένου όμως ότι η ΕΡΤ διαθέτει ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο αθλητικό τμήμα, με άξια και έμπειρα στελέχη και ρεπόρτερ, το στοίχημα για αυτούς, εύκολα μπορεί να εξελιχθεί από ρίσκο σε… περίπατο!

Keywords
Τυχαία Θέματα