Σταθερά πρώτη η πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ

Αν και το θέμα της «Χρυσής Αυγής» έχει εξελιχθεί σε προνομιακό πεδίο για το MEGA με την έννοια ότι από την αρχή της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αλλά και στη συνέχεια πρωτοστάτησε μαζί με το «ΕΘΝΟΣ» στις αποκαλύψεις για τον ρόλο του συγκεκριμένου κόμματος… Η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, δεν είχε την τύχη των άλλων εκπομπών του καναλιού ή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, «απέναντι» στον οδοστρωτήρα του ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Αυτιά! Και τις δύο ημέρες η πρωινή

εκπομπή του Φαλήρου ξεπέρασε τις 30 μονάδες, αφήνοντας πίσω το MEGA σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και 10 μονάδες. Αντίστοιχο όμως ήταν το προβάδισμα της εκπομπής και στα νεανικά κοινά, διαψεύδοντας ακόμη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα όταν στην συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο την περασμένη εβδομάδα, κάποια στιγμή, χαριτολογώντας του επισήμανε ότι τον προτιμούν οι συνταξιούχοι! Ο συγκεκριμένος μύθος πλέον έχει καταρριφθεί, αφού κάθε εβδομάδα ο Γιώργος Αυτιάς, εκτός του γενικού μέσου όρου, έχει σταθερό προβάδισμα και στο κοινό 15-44.

Συγκεκριμένα λοιπόν, το Σάββατο η εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΙ κατέγραψε στον γενικό μέσο όρο 30,7% και 22,7% στα νεανικά κοινά, ενώ η εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο σημείωσε 29,6% και 18.2% αντίστοιχα. Επίσης, την Κυριακή η εκπομπή του ΣΚΑΙ τερμάτισε στον γενικό μέσο όρο με 32,1% και 21,7% στα νεανικά κοινά, ενώ η εκπομπή του MEGA σημείωσε 23,6% και 15,4% αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα