Στα κάγκελα για την ΕΡΤ ο Δημήτρης Σταμάτης απαντά στον Λαφαζάνη στη Βουλή (βίντεο)

Άμεση ήταν η… αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη που διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχουν προπηλακίσει βουλευτές.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό τονίζοντας ότι πρόκειται για επικίνδυνη κλιμάκωση της έντασης που τορπιλίζει τη δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται,

ότι στις 18:00, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσε χθες συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, την ώρα που στη Βουλή συζητιόταν η πρόταση δυσπιστίας.

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης πυροδοτήθηκε αργά το βράδυ μεταξύ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και την απάντηση του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη για τα γεγονότα στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Αν νομίζετε πως θα μπορέσετε να κρατήσετε την κατάσταση.

Αν έχετε σκοπό να τροφοδοτήσετε την ένταση, θα οδηγήσετε τη χώρα σε ανώμαλες καταστάσεις, είπε ο Λαφαζάνης.

«Δεν σας επιτρέπω να χαρακτηρίζετε με αυτούς τους όρους την δική μου συμπεριφορά» απάντησε προς τον Λαφαζάνη ο Σταμάτης.

Ανέφερε ότι δεν είπε ποτέ πως είναι παράνομη η διαδήλωση παρά πως δεν είναι συνηθισμένο κοινοβουλευτικά και μπορεί να είναι και επικίνδυνο.

«Πιθανόν την ακροδεξιά να την έχετε εκεί μαζί σας αύριο όπως και θα ψηφίσει μαζί σας κατά της κυβέρνησης» είπε ο Δημήτρης Σταμάτης προς τον… Λαφαζάνη!

Ο Δημήτρης Σταμάτης ξέρει πότε να… «εμφανίζεται» και πότε να… «εξαφανίζεται»… από τα πράγματα για την ΕΡΤ!

Νίκος Κούτρικας
Δημοσιογράφος
μέλος της ΕΣΗΕΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα