Σκληρή μάχη στην απογευματινή ζώνη της τηλεόρασης με όπλο την ενημέρωση

Θα πέσουν κορμιά…

Από σήμερα η απογευματινή τηλεοπτική ζώνη αποκτά έντονα ενημερωτικό χαρακτήρα, κόντρα στην παράδοση χρόνων που ήθελε σαπουνόπερες να διεκδικούν την «ψήφο» εμπιστοσύνης των τηλεθεατών.

Οι εποχές όμως αλλάζουν και η ενημέρωση βρήκε μια φιλόξενη ζώνη, αρκούντως ανταγωνιστική… Αφού αναμένεται να πέσουν κορμιά όπως έλεγαν παλιά οι τηλεοπτικοί συντάκτες, δεδομένου ότι η πρεμιέρα της νέας εκπομπής «Αίθουσα σύνταξης» στην ΕΡΤ, με τη συμμετοχή

7 δημοσιογράφων… Θα «χτυπηθεί» ευθέως με την επίσης δημοσιογραφική εκπομπή του «Ε» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος και δευτερευόντως (έχει μικρότερη διάρκεια) με την εκπομπή του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Με άλλα λόγια η χαρά του τηλεθεατή που θα έχει να διαλέξει την ενημέρωση που τον εκφράζει, ανάμεσα σε ένα πλήθος πολύ καλών εκπομπών και δημοσιογράφων!

Η μάχη αναμένεται σκληρή και θα ήταν λάθος για όποιον υποτιμήσει τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ, επειδή παραδοσιακά το κρατικό κανάλι σημειώνει χαμηλές τηλεθεάσεις… Η ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες της εκπομπής «Αίθουσα σύνταξης», αποτελείται από επαγγελματίες που στην πλειοψηφία τους προέρχονται από την ιδιωτική τηλεόραση και τη μαχόμενη δημοσιογραφία, δηλαδή «πρωταθλήματα» α’ εθνικής που παίζουν δυνατή «μπάλα» και κυρίως γνωρίζουν καλά τη δουλειά τους.

Το δημοσιογραφικό εκτόπισμα των Κοττάκη, Κοτρώτσου, Βαλλιάνου, Παναγιωτόπουλου, είναι το ισχυρό χαρτί της νέας εκπομπής που συμπληρώνουν η Νικόλ Λειβαδάρη με επίσης μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία και η νεαρή Αναστασία Γιάμαλη.

Η δυνατή ομάδα της ΕΡΤ θα ανταγωνίζεται κάθε απόγευμα την εκπομπή του «Ε» που παρουσιάζει ο πολύ έμπειρος στην τηλεόραση Νίκος Ευαγγελάτος… Συνεπικουρούμενος από τους Δημήτρη Μαρκόπουλο, Ανδρέα Πετρόπουλο και Αμαλία Κάτζου, τρεις δημοσιογράφους με πολλά χιλιόμετρα στο οικονομικό και πολιτικό ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες και διακρίσεις που τους καθιστούν ισχυρούς αντίπαλους!

Ενώ ταυτόχρονα θα δέχονται την πίεση της εκπομπής του ΣΚΑΙ που παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και έχει το δικό του πιστό κοινό.

Η μάχη της τηλεθέασης θα είναι δύσκολη με την είσοδο της νέας εκπομπής της ΕΡΤ που θα ανακατέψει την τράπουλα… Και σίγουρα με κερδισμένους τους τηλεθεατές, αφού σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα κριθεί στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και στο ενημερωτικό προϊόν που θα προσφέρει η κάθε εκπομπή.

Το ρεπορτάζ, η είδηση, η ανάλυση και ταυτόχρονα η εγκυρότητα, ο πλουραλισμός και η αξιοπιστία, αλλά και το πλήθος των θεμάτων, σε συνδυασμό με την ευρηματικότητα κάθε ομάδας… θα κρίνει και θα αναδείξει τον τελικό νικητή.

The post Σκληρή μάχη στην απογευματινή ζώνη της τηλεόρασης με όπλο την ενημέρωση appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα