Σφάλμα το μήνυμα στο Twitter, παραδέχεται η Βαλερί Τριερβελέρ και εγκαταλείπει την τηλεόραση

Τρεις μήνες μετά, η σύντροφος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, παραδέχεται ότι το μήνυμα υποστήριξης του πολιτικού αντιπάλου της Σεγκολέν Ρουαγιάλ στο Twitter ήταν «σφάλμα».

«Υπήρξα αδέξια αφού ερμηνεύθηκε εσφαλμένα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ακόμη ότι πλέον δεν ήμουν μία απλή πολίτης. Αυτό δεν θα ξανασυμβεί» λέει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Ouest-France, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι εγκαταλείπει τα σχέδια για τηλεοπτική εκπομπή.

«Με την Direct 8 όπου εργαζόμουν

εδώ και επτά χρόνια, είχαμε φανταστεί ένα ή δύο ντοκιμαντέρ για μεγάλα θέματα, όπως η εκπαίδευση των κοριτσιών στον κόσμο ή τα δημογραφικά προβλήματα» αναφέρει, προσθέτοντας ότι κατανοεί πως «το να είσαι η σύντροφος του προέδρου και να εργάζεσαι για ένα τηλεοπτικό δίκτυο μπορεί να δημιουργήσει ερωτήματα έως και προβλήματα. Για τον λόγο αυτόν δεν έδωσα συνέχεια (στα σχέδια αυτά)».

Σε ερώτηση για το επαγγελματικό της μέλλον, η Βαλερί Τριερβελέρ δηλώνει ότι είναι δημοσιογράφος του Paris Match από 22 ετών, όπου διατηρεί μία πολιτιστική στήλη που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική. «Έχω την ευθύνη των παιδιών μου και δεν βλέπω πώς θα ανταποκρινόμουν χωρίς μισθό» επισημαίνει.

Η Βαλερί Τριερβελέρ παρουσίαζε στο τηλεοπτικό δίκτυο Direct 8, που ανήκε στον όμιλο Μπολορέ και πλέον ανήκει στο Canal+, πολιτικές και πολιτιστικές εκπομπές, αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει μετά την εκλογή του Φρανσουά Ολάντ.

Αναφορικά με την πρώην σύζυγο του Φρανσουά Ολάντ, η Τριερβελέρ λέει: «Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ είναι προσωπικότητα της πολιτικής ζωής, δεν βλέπω πώς το να μιλά κανείς γι΄αυτήν είναι ταμπού. Όπως δεν είναι ταμπού για τον Φρανσουά να διασταυρωθεί μαζί της στη Νέα Υόρκη».
Την περασμένη εβδομάδα, ο Φρανσουά Ολάντ και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ βρέθηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων ο ένας από τον άλλο, χωρίς να χαιρετηθούν στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών. Ο πρόεδρος της Γαλλίας άλλαξε κυριολεκτικά δρόμο, ώστε να την αποφύγει…
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα