Σε κρίσιμη κατάσταση 11χρονος Ρώσος που μαχαιρώθηκε από Oλλανδό στην Κρήτη

Σε εφιάλτη μετατράπηκαν οι διακοπές ενός 11χρονου παιδιού από τη Ρωσία και της οικογένειάς του που διέμεναν σε ξενοδοχείο της Κρήτης. Το παιδί, που επί τρεις ώρες ήταν εξαφανισμένο, βρέθηκε με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα του σε χώρο με μπάζα απέναντι από το ξενοδοχείο. Ένας 20χρονος oλλανδός ανιματέρ που εργαζόταν στο ξενοδοχείο φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Σε απεικονιστικό έλεγχο υποβάλλεται το 11χρονο αγόρι, το οποίο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη

κατάσταση στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Στόχος των γιατρών είναι να διαπιστώσουν με ακρίβεια το βάθος, την έκταση και την σοβαρότητα των τραυμάτων του, ώστε να έχουν ένα ακριβή «οδηγό» στην χειρουργική επέμβαση που αναμένεται να προγραμματιστεί το γρηγορότερο δυνατόν.

Πάντως, οι θεράποντες ιατροί του είναι συγκρατημένοι για την πορεία της υγείας του, αποφεύγοντας να κάνουν εκτιμήσεις.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, ο 11χρονος διέφυγε της προσοχής των γονιών του και εξαφανίστηκε. Επί τρεις ώρες η οικογένειά του προσπαθούσε να τοn βρει και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι Αρχές και το παιδί βρέθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα σε χώρο με μπάζα απέναντι από το ξενοδοχείο στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου.

Το παιδί φέρει πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι κυρίως στην πλάτη. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 11 μαχαιριές.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε και παρέλαβε το παιδί, το οποίο μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Στη συνέχεια, διακομίσθηκε στην Αθήνα με C-130.

Το παιδί, όταν βρέθηκε από την αστυνομία, είχε τις αισθήσεις του και φέρεται να είπε ότι δέχτηκε τις μαχαιριές από τον 20χρονο oλλανδό ανιματέρ του ξενοδοχείου. Ο άνδρας εντοπίστηκε να κινείται περίεργα έξω από το ξενοδοχείο, μετά την καταγγελία και κατά τη διάρκεια των ερευνών από την αστυνομία για τον εντοπισμό του παιδιού και προσήχθη.

Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ στην τσάντα του βρέθηκε ένα λάπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία έκλεψε από το παιδί.

Στο μεταξύ, η αστυνομία ερευνά και το ενδεχόμενο το παιδί, πριν τις μαχαιριές που δέχτηκε, να υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον Ολλανδό.

Πλήρης κάλυψη των εξόδων του
Την πλήρη κάλυψη των εξόδων διαμονής της οικογένειας του 11χρονου παιδιού, όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο για την αποκατάσταση της υγείας του και τη φροντίδα των τραυμάτων του, είτε στο Ηράκλειο, είτε στην Αθήνα, αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), σε συνεννόηση με τις Ενώσεις Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής-Αργοσαρωνικού και Ηρακλείου.
Πηγή τα ΝΕΑ.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα