Σας έφεξε

Τελικά, δύο είναι τα θέματα που μας καίνε εδώ στο country Ελλάδα. Δύο είναι τα things που μας τσουρουφλάνε στην καθημερινότητα μας! Το ένα, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και το άλλο ο Τράγκας! Αν θα κλείσει για εκπομπή στο ραδιόφωνο του Σκάι ή στον Real… Χάιντε Jesus Christ μου να λυθούνε αμφότερα, να ησυχάσουμε!

Σαρωτική ώθηση
Τώρα που καταλάγιασε η σκόνη από την ειδησάρα του Νίκου Χατζηνικολάου και της Μάρας Ζαχαρέα που αναλαμβάνουν

πόστα στο νέο ενημερωτικό προφίλ του καναλιού, να πάμε στα πιο… juicy! Του τι θα έχουν ως lead in εκεί στο Star! Διότι αν τους ξεμείνει το δίδυμο των συνταξιούχων που έχουν τώρα, ο Φώτης & η Μαρία, εσωθήκανε! Σίγουρη επιτυχία! Τα μονοψήφια που θα λαμβάνουν καθημερινά, θα τους εκτοξεύσουν!

Η βασίλισσα των μονοψήφιων
Α, είπαμε μονοψήφια και τι μας ήρθε στο μυαλό; Έτσι, ακαριαία! Η Μελέτη! Πόσο έκανε πια την Παρασκευή που μας πέρασε βρε guys μου; Οέο; 9,7% ! Μη ρωτάτε πού, νεανικά ή κανονικά. Και στα δύο! Γενναιόδωρο το woman, τους έχει φλομώσει και τούτη στην επιτυχία! Ποιον να πιάσουν, ποιόν να αφήσουν είναι εκεί στο channel της Κηφισιάς!

Από τα ανεξήγητα
Ερώτηση – απορία. Εμείς οι γυναίκες μεταξύ μας, ξέρουμε πώς να αναδεικνύουμε και πώς αντίστοιχα να κρύβουμε ένα μέρος του σώματος μας για το οποίο δεν είμαστε και πολύ υπερήφανες, σωστά; Εξηγήστε το μας τώρα, πώς γίνεται να είσαι Νάνσυ Ζαμπέτογλου… και να επιλέγεις να κάνεις κοντινό πλάνο στα δάχτυλα σου, ακουμπώντας τη κούπα σου με το τσάι στο τραπεζάκι του «Joy»! Άβυσσος πραγματικά η ψυχή των ανθρώπων!

Ό,τι πείτε…
Αλλά μιας και ο λόγος στη συγκεκριμένη εκπομπή του Σκάι, δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το άου γκάου τραγικό, να έχει βαφτιστεί ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος… κριτικός κινηματογράφου! Η αποθέωση του ό,τι δηλώσεις είσαι σε αυτό το country!

Κουκουρούκου
Τον ακούγαμε το Σάββατο να μας λέει για το νέο «Hangover»… και φρίξαμε! Ο τύπος δεν είχε ιδέα! Την παραμικρή! Στοιχηματίζουμε ότι πιθανότατα να μην την είχε δει καν την ταινία! Για τόση κινηματογραφική ανεπάρκεια μιλάμε! Άγνοια κανονικότατη! Παρομοίασε την παρέα, με το αντρικό «Sex & the city»! Από πού κι ως πού! Ουδεμία σχέση σαΐνι μας! Έμαθε τούτος το «Sex & the city» και το φοράει παντού! Jesus!

Και τώρα, κοπείτε σφαχτείτε μαχαιρωθείτε, ιδού το νέο τραγούδι των SUEDE! Δεν υπάρχει!
(volume folks!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα