Σάλος με τη φάρσα αλά «Βασικό Ενστικτο» στον σέρβο Πρωθυπουργό (βίντεο)

Τη σκηνή που έχει αφήσει εποχή από την ταινία «Βασικό Ενστικτο» έζησε ζωντανά στο τηλεοπτικό πλατό ο Πρωθυπουργός της Σερβίας Ιβιτσα Ντάτσιτς, ο οποίος έπεσε θύμα φάρσας από τηλεοπτική εκπομπή. Ενώ ο Ντάτσιτς μιλούσε για τη βαλκανική πολιτική στο στούντιο ιδιωτικού καναλιού, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, ως άλλη Σάρον Στόουν, άνοιξε ελαφρά τα πόδια της αποκαλύπτοντας ότι δεν φορούσε εσώρουχο.

Το έκπληκτο βλέμμα και την αμηχανία του προσώπου του Πρωθυπουργού κατέγραφε συνεχώς η κάμερα σε κλειστό πλάνο. Τρέιλερ από την εκπομπή «Αδύνατη αποστολή» αναρτήθηκε στο YouTube και έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο Ιβιτσα Ντάτσιτς διέταξε έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες σε όσους επέτρεψαν την εμφανισή του στη στημένη εκπομπή που είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί το βράδυ της Πέμπτης από το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Pink.

Ο Ιβιτσα Τόντσεβ, σύμβουλος για θέματα ασφάλειας του σέρβου Πρωθυπουργού, δήλωσε ότι «θα αναζητηθούν ευθύνες για παράλειψη καθήκοντος που είχε ως αποτέλεσμα το διασυρμό ολόκληρης της Σερβίας και όχι μόνο του πρωθυπουργού».

Μιλώντας στην καθημερινή εφημερίδα «Blic» υπογράμμισε ότι ο Πρωθυπουργός δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του για την αναμετάδοση του επίμαχου βίντεο.

Ερωτηθείς πώς κατέληξε ο Ντάτσιτς στο στούντιο, ο Τόντσεβ ανέφερε ότι οι συντελεστές εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη και τη φιλία του Πρωθυπουργού.
Το ανεξάρτητο συνδικάτο των δημοσιογράφων NUNS καταδίκασε τη συμπεριφορά των συντελεστών της εκπομπής και του ιδιωτικού δικτύου, επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες υποβαθμίζουν το ρόλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και παραβιάζουν βασικούς κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Πηγή τα ΝΕΑonline

Keywords
Τυχαία Θέματα