Ραχήλ Μακρή: Είναι ύποπτοι οι ΑΝΕΛ, κάτι δεν πάει καλά

Για τη διαγραφή της από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και την πιθανή μετακίνησή της σε άλλο κόμμα-αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ- μίλησε σήμερα η Ραχήλ Μακρή.

«Το αποδέχθηκαν και το παραδέχθηκαν χθες γιατί με διέγραψαν και δεν έχουν αιτιολογία για τη διαγραφή μου, άρα είναι ύποπτοι. Όλες οι δηλώσεις τους δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά

είπε η κ. Μακρή, μιλώντας σήμερα στο Πρωινό Αnt1 και διευκρίνισε ότι όταν έλεγε «καλό ταξίδι στο μεγάλο μαντρί» δεν εννοούσε τον ψηφοφόρο, αλλά τις πολιτικές πεποιθήσεις, οι οποίες μεταστρέφονται και στρέφονται προς την ΝΔ.

Για τη διαγραφή της, επανάλαβε ότι αυτή είναι μία ερώτηση που «θα πρέπει να τεθεί στους συναδέλφους της (σ.σ. στους Ανεξάρτητους Έλληνες) και όχι στην ίδια», κατηγορώντας τους ότι «βλέπουν τον εαυτό τους σε ένα βασίλειο ζώων» ταυτίζοντας τον εαυτό τους στο… «μαντρί» και παρατήρησε ότι έχουν γίνει «τρομακτικές στροφές στις πολιτικές τους θέσεις».

Είπε επίσης ότι για την παραπομπή που οδήγησε στη διαγραφή της, δεν ακολουθήθηκε η απαραίτητη διαδικασία και απάντησε ευθέως στον κ. Καμμένο ότι «για το πολιτικό μέλλον του καθενός δεν αποφασίζουν οι βουλευτές, αλλά ο ελληνικός λαός».

Όσον αφορά τις επόμενες πολιτικές κινήσεις της και τα κομματικά της σχέδια, είπε ότι «παραμένει βουλευτής Κοζάνης και θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο της».

Για τα σενάρια σχετικά με την τυχόν μεταγραφή της στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι πρόκειται για μεθοδεύσεις που έκαναν άλλοι, ονοματίζοντας τον Άδωνη Γεωργιάδη και δείχνοντας βουλευτές των ΑΝΕΛ.

Δεν απέκλεισε τη συνεργασία ωστόσο, απατώντας ότι είναι κάτι που «θα το δει».

Απέκλεισε ωστόσο μελλοντική συνεργασία με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «δεν συνεργάζεται με κόμματα που έχουν υπογράψει μνημόνια» και δήλωσε ότι «δε θα ψηφίσει κανέναν για πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Πηγή ethnos.gr

The post Ραχήλ Μακρή: Είναι ύποπτοι οι ΑΝΕΛ, κάτι δεν πάει καλά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα