Ψυχραιμία

Απάντηση του Enimerosi24 στα ΝΕΑ και στον «Μικροπολιτικό»

Αδικεί (και κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι της παρούσης) η καλή εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και η εξαίρετη στήλη «Μικροπολιτικός» στο ρεπορτάζ της με τίτλο «Ο ΔΟΛ, εμείς και η ξαφνική αγάπη…» το Enimerosi24… γράφοντας ότι όψιμα αγαπήσαμε την εφημερίδα και ξαφνικά ανακαλύψαμε την ποιότητα των δημοσιογράφων της… επειδή γράψαμε πριν δύο ημέρες ότι «Ακόμη και απλήρωτοι βγάζουν αποκλειστικά»! (εδώ)

Οι

στιγμές απαιτούν χαμηλούς τόνους, για αυτό θα απαντήσουμε στους καλούς συναδέλφους με ψυχραιμία και μετριοπάθεια. Πιστεύουμε αυτό που γράψαμε και το έχουμε αποδείξει (για τους καλοπροαίρετους) στα 10 χρόνια της ύπαρξής μας! Άδικα (και κάτι παραπάνω, αλλά είπαμε δεν είναι της παρούσης) ο συντάκτης συνδέει το σχόλιό μας με τις εξελίξεις στον ΔΟΛ.

Ενδεικτικά

Το 2012 γράφαμε «Πάρτι έκαναν sites και κανάλια με αποκλειστικό του Βήματος»

Το 2013 «Μια σημαντική αποκάλυψη φιλοξενεί στα ΝΕΑ ο Γιώργος Παπαχρήστος»

Εμείς το «φιλοΣυριζαίικο σάιτ» όπως μας χαρακτηρίζει ο «Μικροπολιτικός» τον Απρίλιο του 2016 εγκαλούσαμε την Εφημερίδα των Συντακτών και αναρωτιόμασταν «Η διαπλοκή στην Ελλάδα αρχίζει και τελειώνει στον Λαμπράκη και τον Ψυχάρη»;

Να το χοντρύνουμε συνάδελφοι των ΝΕΩΝ; Εμείς λοιπόν το «φιλοΣυριζαίικο σάιτ» τον Μάρτιο του 2016 γράφαμε «Στα… μανταλάκια κρεμάει ο Ψυχάρης τον Μουλόπουλο. Τοποτηρητή των ΝΕΩΝ υποστηρίζει ότι τον ήθελε ο Τσίπρας»!

Έχει νόημα να συνεχίσουμε;

Λίγο ακόμη: εμείς το «φιλοΣυριζαίικο σάιτ» πριν δύο ημέρες γράφαμε «Ο Μουλόπουλος δεν είναι επενδυτής για να σώσει τον ΔΟΛ… ενώ καμία από τις επίσημες ιδιότητές του, δεν του επιτρέπει ούτε του παρέχει τα εφόδια ώστε να διαπραγματευθεί με τις τράπεζες κάποια λύση… Άρα τι επιτυγχάνει η κυβέρνηση με τον Μουλόπουλο στον ΔΟΛ»; (εδώ)

Ενώ στις αρχές του μήνα αναρωτιόμασταν «Όντως κάποιοι φωστήρες πιστεύουν ότι αν «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ» γίνουν «ΑΥΓΗ» και ο Πρετεντέρης, με τον Παπαχρήστο, Καρτερός και Πάικος θα σωθεί το συγκρότημα»; (εδώ)

Εν κατακλείδι το Enimerosi24 σέβεται την ιστορία, πιστεύει στην ελευθερία του Τύπου, προβάλλει τη δουλειά των δημοσιογράφων και φιλοξενεί ακομπλεξάριστα όλες τις απόψεις.

The post Ψυχραιμία appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ψυχραιμία,psychraimia