Προϋπόθεση η μείωση του φόρου στην τηλεόραση

… για να συμμετάσχουν οι καναλάρχες στο διαγωνισμό για τις άδειες

Σε μποϋκοτάζ του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ενδέχεται να προχωρήσουν οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών εάν η κυβέρνηση δεν προχωρήσει τελικά σε μείωση του φόρου της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα και οι τέσσερις ιδιοκτήτες, Βαρδινογιάννης, Κυριακού, Αλαφούζος και Κοντομηνάς έχουν συμφωνήσει να μη συμμετάσχουν στο διαγωνισμό εάν νωρίτερα η κυβέρνηση δεν νομοθετήσει την υπόσχεση της να μειώσει το φόρο στην τηλεόραση… Μια συζήτηση που άνοιξε το καλοκαίρι

μεταξύ των δυο πλευρών και λέγεται ότι είχαν συμφωνήσει προφορικά. Είχε δηλαδη δεσμευθεί η κυβέρνηση να ικανοποιήσει το αίτημα των ιδιοκτητών για μείωση της φορολογίας, αλλά στη συνέχεια δεν υλοποίησε την υπόσχεση της.

Τώρα λοιπόν οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών ζητούν εμπράκτως από την κυβέρνηση να αποδείξει ότι το εννοούσε και να νομοθετήσει… Ώστε κι αυτοί με τη σειρά τους να άρουν τις επιφυλάξεις τους και να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

Με άλλα λόγια κόντρα σε δημοσιεύματα που θεωρούν βέβαιη τη συμμετοχή Κοντομηνά – Κυριακού στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που τοποθετείται χρονικά στις αρχές του νέου έτους… Το μέτωπο των καναλαρχών παραμένει αρραγές, αφού σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και οι τέσσερις ιδιοκτήτες, STAR, ΑΝΤ1, ΣΚΑΙ και ALPHA ομονοούν στην ανάγκη της μείωσης του φόρου ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στον επικείμενο διαγωνισμό.

The post Προϋπόθεση η μείωση του φόρου στην τηλεόραση appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα