Προβλήματα στα πλοία λόγω των ανέμων, πεσμένα δέντρα στην Αττική

Προβλήματα σημειώνονται στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν στα ανατολικά, τοπικά τα 9 με 10 μποφόρ.

Παράλληλα, η Πυροσβεστική στην Αττική έχει λάβει 232 κλήσεις για πεσμένα δέντρα ή κομμένους κορμούς και επιχειρεί με 20 συνεργεία.

Εξαιτίας των πεσμένων δέντρων, διακόπηκε το πρωί η κυκλοφορία οχημάτων σε τμήμα της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Μενίδι (το δέντρο έχει πέσει στον αριθμό 277), στην οδό Χαλκίδας στα Πατήσια

και στον Πειραιά, στη λεωφόρου 34ου Συντάγματος Πεζικού (στο ρεύμα προς Σκυλίτση, στο ύψος της Ελ.Βενιζέλου).

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μερικές ώρες αργότερα στο Μενίδι και στα Πατήσια.

Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων για την Αίγινα. Τα δρομολόγια των συμβατικών εκτελούνται.

Από τη Ραφήνα δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο του Superferry ΙΙ στις 07:50 για ‘Ανδρο, Τήνο, Μύκονο και ακυρώθηκε το δρομολόγιο Μαρμάρι-Ραφήνα στις 8 το πρωί.

Από το Λαύριο δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων μέχρι τη Τζιά.

Επίσης δεν γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Βόλος- Σποράδες, Καβάλα-Πρίνου και Θάσου- Κεραμωτή. Κλειστό είναι και το πορθμείο στο Ρίο-Αντίρριο.

Το Blue Star Paros έφυγε κανονικά στις 7.25 για Νάξο, Ιο, Σαντορίνη, όπως και το Blue Star Ithaki με προορισμό Σύρο, Τήνο, Μύκονο.

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία.
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα