Προβάδισμα στο Bremain δίνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις

To «στρατόπεδο» του Bremain, δηλαδή οι υποστηρικτές της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι οι νικητές του δημοψηφίσματος με 52% έναντί 48%, όπως δείχνει η δημοσκόπηση του YouGov.

Ο επικεφαλής πολιτικής και κοινωνικής έρευνας του YouGov στην Ευρώπη Τζο Τουάιμαν δήλωσε στο SkyNews, το οποίο δημοσιοποίησε την εκτίμηση, ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς

για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα τα αποτελέσματα. Προβάδισμα στο στρατόπεδο της παραμονής έδωσε και μια ακόμη δημοσκόπηση, αυτή της IPSOS Mori, δίνει ποσοστό 54% στο Bremain και 46% στο Brexit. Tα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται περίπου στις 2:00πμ ώρα Ελλάδος από το Γιβραλτάρ ενώ περίπου μισή ώρα αργότερα υπολογίζεται ότι θα είναι διαθέσιμα και τα αποτελέσματα σε Σάντερλαντ και Λονδίνο.

Σύμφωνα με το Sky News, ο αρχηγός του UKIP Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε ότι φαίνεται πως το στρατόπεδο υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα νικήσει στο σημερινό δημοψήφισμα. Η δήλωση του Φάρατζ φαίνεται προκάλεσε την ενόχληση του στρατόπεδου του «Brexit», με τον εκπρόσωπο Τύπου του να σπεύδει να διευκρινίσει ότι ο αρχηγός του UKIP του είπε πριν από λίγο ότι δεν γνωρίζει περισσότερα απ’ ότι και οι υπόλοιποι Βρετανοί.

Το στρατόπεδο «Η Βρετανία είναι πιο δυνατή στην Ευρώπη» αναφέρει ότι δεν ενθουσιάζεται με το αποτέλεσμα της έρευνας, καθώς πέρσι μια αντίστοιχη δημοσκόπηση έπεσε έξω.
Πηγή ethnos.gr

The post Προβάδισμα στο Bremain δίνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα