Πρωτοψάλτη: Μη με πας από το σπίτι ακούς, στη Βουλή να με πας

Ακριβό μου μνημόνιο – καλό μου χαράτσι», «να μπορούσα στα σύννεφα να είχα εγώ υπουργάδικο», «Πρόβλημα ρευστότητας τέλος, θα φέρει λεφτά ο Θωμάς απ” το σπίτι», «Μη με πας απ” το σπίτι, τ” ακούς στη Βουλή να με πας» είναι λίγα από τα σχόλια των χρηστών στα social media για την είδηση ότι η Πρωτοψάλτη είναι η νέα

υπηρεσιακή Υπουργός Τουρισμού.

Η εξαιρετικά αγαπητή τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο του τραγουδιού, πολλές επιτυχίες, αξέχαστα κομμάτια και ανεπανάληπτες ερμηνείες.

Τώρα θα δοκιμαστεί σε έναν νέο ρόλο, αυτόν της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού, μια είδηση η οποία έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στο διαδίκτυο. Πολλοί είναι οι χρήστες των social media που εκτιμούν πως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ίσως και να αποτελεί ένα από τα πλέον κατάλληλα πρόσωπα για να ηγηθεί ενός τόσο πολύ σημαντικού υπουργείου. Άλλοι φυσικά την προτείνουν καλύτερα για το Υπουργείο … Πολιτισμού.

Το Σάββατο – μία ημέρα μετά την ορκωμοσία της – θα τραγουδήσει σε μια και μοναδική συναυλία στο Τύμβο Μαραθώνα. Η συναυλία θα έχει ελεύθερη είσοδο για τη νύχτα της πανσελήνου, κατόπιν συνεργασίας της με τον δαιμόνιο δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη.
Πηγή tff.gr

The post Πρωτοψάλτη: Μη με πας από το σπίτι ακούς, στη Βουλή να με πας appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα