Πρώτο το STAR στη μάχη των δελτίων

Απώλειες για το MEGA - συγκράτησε τις δυνάμεις του ο ΣΚΑΙ

Πρώτο και με διαφορά μεγαλύτερη των 4 μονάδων που δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, τερμάτισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR στην πρώτη «αναμέτρηση» με ΣΚΑΙ και MEGA μαζί!

Σε μια ημέρα όπως η χθεσινή

με έντονη πολιτική ειδησεογραφία, αφού είχε προηγηθεί στη Βουλή η ψήφιση του ασφαλιστικού και του φορολογικού, και ήταν σε εξέλιξη το κρίσιμο Γιούρογκρουπ για την αξιολόγηση και το χρέος… Και εκ των πραγμάτων η θεματολογία ευνοεί δελτία ειδήσεων όπως του MEGA και του ΣΚΑΙ, δεδομένου ότι και οι δυο έχουν ισχυρούς μηχανισμούς, αλλά και εξαιρετικά δίκτυα ανταποκριτών στην Ευρώπη… Δεν κατάφεραν να προηγηθούν, με αποτέλεσμα το δελτίο ειδήσεων του STAR να τερματίσει πρώτο με 14%, του MEGA δεύτερο με 10,9% και του ΣΚΑΙ τρίτο με 9,6%

Η μετακίνηση κατά μια ώρα του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ έδειξε ότι το δελτίο έχει το κοινό του, αφού κατάφερε να κρατήσει ανέπαφο τον όγκο των τηλεθεατών του. Δεδομένου ότι και στις 9 και στις 8 συγκεντρώνει περίπου το ίδιο πλήθος τηλεθεατών που κυμαίνεται στις 290.000.

Αντίθετα το MEGA μπορεί να κρατά τη δεύτερη θέση στον ανταγωνισμό, είτε όταν «παίζουν» οι δυο τους με το STAR, είτε οι τρεις τους, όπως εχθές με τον ΣΚΑΙ… Ωστόσο είναι ο μεγάλος χαμένος, αφού σημειώνει σημαντικές απώλειες σε απόλυτο αριθμό τηλεθεατών. Ειναι προφανές ότι η σχετική ομοιότητα των δυο δελτίων, ΣΚΑΙ και MEGA, ευνοεί τον ΣΚΑΙ όταν «παίζουν» μαζί, ενδεχομένως και ως πιο νέο προϊόν, αλλά και ως θεματολογία, μιας και εσχάτως το μεγάλο κανάλι έχει μπερδευτεί!

The post Πρώτο το STAR στη μάχη των δελτίων appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα