Πρώτο-δεύτερο το δελτίο του STAR χωρίς να αυξήσει την διάρκειά του όπως έκαναν MEGA και ANT1

Εκτός από το εκλογικό αποτέλεσμα, εξίσου απρόβλεπτο είναι και το αυριανό ντέρμπι των καναλιών. Η είσοδος του STAR με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη Μάρα Ζαχαρέα στην κούρσα του τηλεοπτικού ανταγωνισμού στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, αλλάζει τα δεδομένα και δυσκολεύει τα προγνωστικά.

Ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν τη συμπεριφορά του τηλεοπτικού κοινού με τα δελτία ειδήσεων… Παρατηρείται λοιπόν το τελευταίο διάστημα ότι το δελτίο ειδήσεων του STAR

εξακολουθεί να είναι πρωτο-δεύτερο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, παρά το γεγονός ότι ο χρόνος έναρξης και λήξης του δεν έχει μεταβληθεί, σε αντίθεση με το MEGA και τον ANT1 που έχουν διπλασιάσει την διάρκειά του! Στην πραγματικότητα και τα δυο κανάλια προβάλουν ένα δελτίο ειδήσεων που ξεκινάει περίπου στις 8:00 και δεν ολοκληρώνεται πριν τις 9:20, δηλαδή μιάμιση ώρα και, παρόλα αυτά το δελτίο ειδήσεων του STAR χωρίς να αυξήσει τον χρόνο του εξακολουθεί καθημερινά να είναι πρώτο ή δεύτερο στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen!

Είναι προφανές ότι το παραπάνω στοιχείο αποδεικνύει, εκτός από αντοχή και σαφή προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού στο δελτίο ειδήσεων του STAR… γεγονός που ενδέχεται – τηρουμένων των αναλογιών – να «ανακατέψει» την τράπουλα στην αυριανή εκλογική κούρσα των καναλιών. Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι το κανάλι της Κηφισιάς, συγκρινόμενο με το MEGA και τον ΑΝΤ1, παραμένει ένα μικρό κανάλι από άποψη υποδομής και δυνατοτήτων, ειδικά σε έναν εκλογικό μαραθώνιο… Άλλωστε η παράδοση του MEGA είναι ισχυρή, το επιτελείο του – ίσως, από τα ικανότερα και εμπειρότερα, ενώ παρά την απώλεια της φετινής πρωτιάς στα δελτία ειδήσεων, εξακολουθεί η ενημέρωση να είναι η δύναμή του!

Keywords
Τυχαία Θέματα