Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Το πιο γλυκό πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός! Με (νέα) απίστευτη «βόμβα» του Βασίλη Σπανούλη (προ του Δημήτρη Διαμαντίδη), έγραψε το τελικό 82-81 στην 2η παράταση και χάρισε τον τίτλο στους Πειραιώτες (σ.σ. με 3-1 νίκες)!

Μπήκε «φουριόζος» ο Ολυμπιακός

Με τον Παπαπέτρου στο «4», έναν πολύ «ζεστό» Παπανικολάου και όντας απόλυτα συγκεντρωμένος, ο Ολυμπιακός μπήκε… φουριόζος στο παρκέ, ξεφεύγοντας με 2-13 μετά από 4:30 λεπτά! Ο Παναθηναϊκός

ήταν νευρικός, δεν είχε προσανατολισμό, όμως όλα αυτά άλλαξαν όταν στο παρκέ πέρασε ο Διαμαντίδης. Ο αρχηγός, έδωσε σπουδαίες επιθετικές λύσεις (σ.σ. 10π., 4ριμπ., 2ασ. στο α΄μέρος), ηρέμησε την ομάδα του, αξιοποίησε τους συμπαίκτες του και οδήγησε την ομάδα του στο πρώτο της προβάδισμα στο ματς στο 15′ (26-24).

Επίσης η εικόνα των πράσινων άλλαξε, όταν ο Γκιστ πέρασε στην θέση «5» αντί του Παπαγιάννη, με την άμυνα των γηπεδούχων από εκεί και πέρα να γίνεται ιδιαίτερα επιθετική. Μια άμυνα που ανάγκασε τον Ολυμπιακό να τελειώσει το ημίχρονο με εννέα λάθη και να του «χαλάσει» το μυαλό στον τομέα της δημιουργίας.
Πηγή sentragoal.gr

The post Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα