Προπηλακισμό της Αλ Σάλεχ από τον Νάσο Αθανασίου καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ

Λεκτικό επεισόδιο εις βάρος της, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Αθανασίου, κατήγγειλε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, ενώ το ΠΑΣΟΚ προειδοποιεί να φέρει το θέμα στη Βουλή.

Όλα

ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Star την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η κ. Αλ Σάλεχ αναφερόταν στον όρο «εκτσογλανισμός» που είχε χρησιμοποιήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε πρόσφατη κομματική ομιλία του, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου απάντησε κάνοντας λόγο για «παχυδερμισμό».

Η ένταση προκλήθηκε όμως όταν έσβησαν οι κάμερες.

Οπως υποστηρίζει με ανάρτησή της στο twitter η κ. Αλ Σάλεχ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τής επιτέθηκε με ύβρεις, αμέσως μόλις η συζήτηση στο πάνελ ολοκληρώθηκε:

«Σημερα στο star ο Ν. Αθανασίου ( ΣΥΡΙΖΑ) μετά το τέλος της εκπομπής, με έβριζε στους διαδρόμους (γελοία, στο διάολο, ηλίθια κτλ). Αυτό!», έγραψε στο twitter.

Ρόλο πυροσβέστη κατά πληροφορίες ανέλαβε η επίσης παρούσα στο πάνελ, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που κατα τις ίδιες πηγές δέχθηκε και εκείνη τα πυρά του κ. Αθανασίου:

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε για το περιστατικό το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου, μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης σε πάνελ στην εκπομπή LIVE U του Star Channel, παραμονές Χριστουγέννων, προπηλάκισε φραστικά το μέλος της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, με αήθεις χαρακτηρισμούς και ύβρεις, προφανώς γιατί δεν μπορούσε να απαντήσει με πολιτικά επιχειρήματα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συζήτησης. Όλο αυτό έγινε παρουσία της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Παπακώστα και εργαζομένων του σταθμού.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με την συμπεριφορά του, δυστυχώς, εφάρμοσε πρακτικά την γραμμή της ηγεσίας του.

Η προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει τα στρατηγικά αδιέξοδά της με απύθμενη αλαζονεία και χυδαιότητα, καταφεύγοντας στις πρακτικές του 2011-2012, όταν προπηλάκιζαν στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα πέσει όχι μόνο στο κενό αλλά θα βρει απέναντι την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας που επιθυμεί την ενότητα και τη συνεργασία για να προχωρήσει η χώρα μας μπροστά.

Όσο δε για τη συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, τον λόγο θα έχει ο Πρόεδρος της Βουλής».
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα