Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στη Λυρική

Τομέας διεθνών χορηγιών

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, προσφέρει συγκεκριμένο αριθμό θέσεων (6) για πρακτική άσκηση στον τομέα διεθνών χορηγιών, διάρκειας έως έξι (6) μηνών σε προπτυχιακούς φοιτητές τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Η πρακτική άσκηση θα λάβει χώρα σε δύο χρονικές περιόδους, η πρώτη περίοδος αφορά το διάστημα από 15-9-2014 μέχρι και 14-2-2015 και η δεύτερη

περίοδος από 1-2-2015 μέχρι 31-7-2015. Ο αριθμός των φοιτητών που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην Εθνική Λυρική Σκηνή είναι τρεις (3) ανά περίοδο και ως τόπος της πρακτικής άσκησής τους ορίζεται στο κτίριο της Ε.Λ.Σ. στην Καλλιθέα, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει τη δυνατότητα σε προπτυχιακούς φοιτητές τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στο χώρο της πολιτιστικής χορηγίας, με εξειδίκευση στις τεχνικές χορηγικής στρατηγικής στον τομέα της όπερας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει ένα ευρύ πεδίο θεματικών ενοτήτων και περιλαμβάνει τεχνικές ανάλυσης, απεικόνισης και διαχείρισης δεδομένων, αποβλέποντας στη μεγιστοποίηση της χορηγικής απορροφητικότητας της Ε.Λ.Σ. στο πλαίσιο μετάβασής της στο Κ.Π.Ι.Σ.Ν.

Οι εκπαιδευόμενοι φοιτητές θα συνεργασθούν με εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων και επαγγελματίες από ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων καθώς και με εξειδικευμένα στελέχη της Ε.Λ.Σ.

Κατά τη διάρκεια της θητείας τους οι φοιτητές θα εμπεδώσουν μεθόδους συγκέντρωσης πληροφοριακού υλικού και αναζήτησης πιθανών χορηγών, επικοινωνιακών τακτικών και προετοιμασίας χορηγικού φακέλου, διασταύρωσης πληροφοριών – οργάνωσης βάσης δεδομένων, αξιοποίηση τεχνολογιών πληροφορικής, και νέων social media, συντονισμού φιλανθρωπικών δράσεων και λοιπών δράσεων κοινωνικής εμβέλειας, πολιτιστικού τουρισμού.

The post Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στη Λυρική appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα