Πώς υποδέχτηκαν τα social media την τελετής έναρξης

Φωτιά έχουν πάρει τα social media με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι εντυπώσεις είναι πέρα για πέρα αρνητικές, με τα σχόλια των χρηστών να επικεντρώνονται κυρίως στο κιτς που βγάζει συνολικά το

θέαμα, ενώ πολλοί είναι αυτοί (και με το δίκιο τους!) που εξυμνούν την τελετή του 2004 από τον δικό μας Δημήτρη Παπαϊωάννου. Σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα του τελευταίου δεν είχε καμία σχέση με αυτό που παρακολουθούμε απόψε στις οθόνες μας και ότι ήταν μακράν καλύτερο σε όλα του! Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολιάζουν ότι πλέον η Eurovision βρήκε ισχυρό αντίπαλο στο καρακιτσαριό, κρίνοντας ότι η αποψινή τελετή την ξεπερνάει!

Να σημειωθεί ότι από τα βέλη των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν ξέφυγε ούτε ο σχολιαστής που κάνει την αναμετάδοση στη δημόσια τηλεόραση, για τον οποίο κάποιοι γράφουν χαρακτηριστικά, «πού είναι η Δάφνη Μπόκοτα»!

Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και το παραθέτουμε αυτούσιο, σχόλιο από την Tina Mandilara στο facebook:

σχολιαστής της Γκάρντιαν για την τελετή: «And I was about to say I was giving my cynicism a deserved night off». Μόνο το dry sense of humour ενός βρετανού μπορεί να εκφράσει με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκεια του..

* πηγή φωτο nonews-news.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα